avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Executare silită

hotarare judecatoreasca

am avut un contract la un operator de telefonie mobila,s-a reziliat,si acum a ajuns la suma de 3640lei. nu am platit aceasta suma si am primit aks o hotarare judecatoreasca prin care mi se comunica,ca dak nu platesc aceasta suma o sa ma execute silit. intrebarea mea este,dak nu am nimic pe numele meu se poate sa intre la mine in casa prin executare silita? sau se mai poate face ceva k sa nu se mai ajunga aici? va rog,ajutati-ma.
va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 25 Mai 2010
alexandra_2010, utilizator
Cel mai recent răspuns: biagiorgia , utilizator 11:45, 27 Mai 2010
Cum s-a reziliat acel contract cu operatorul de telefonie? Prin neplata? Daca exista o hotarare judecatoreasca, se va investi cu formula executorie si se va demara procedura executarii silite. Ati putea incerca o mediere cu operatorul , in sensul de a va lua un angajament de plata si sa va achitati datoria esalonat.
Ultima modificare: Marți, 25 Mai 2010
Consilier juridic Dana Maxim, Mediator
da,prin neplata! multumesc frumos pt raspuns.
Sunteti sigura ca era hotarare judecatoreasca?
Mai cititi titlul hartiei si reveniti cu un mesaj.

Daca comunicarea va precizeaza ca nerespectarea obligatiei ce va revine de a achita suma mentionata,conduce la executarea dvs silita ,rezulta ca pentru indepartarea materializarii executarii, trebuie sa desfasurati demersuri de acoperire restanta
In caz contrar,recuperatorul cu scopul recuperarii debitului ,va desfasura procedura legala de executare asupra bunurilor dvs in evidenta,conturi bancare ,in extremis,
poprire pe drepturi salariale
Cu siguranta este o hotarare judecatoreasca obtinuta in baza OG 5/2001.
In temeiul hotararii judecatoresti, creditorul poate solicita instituirea popririi asupra salariului dvs. daca nu aveti bunuri proprii care pot fi executate.Nu cred ca s-au gandit sa va execute televizorul, dar daca e o plasma.....

Alte discuții în legătură

Executor judecatoresc Capatana Ionut Capatana Ionut Buna ziua am si eu o problema:m-am trezit zilele trecute la usa cu o somatie din partea unui cabinet de executor judecatoresc cu o somatie de executare silita ... (vezi toată discuția)
Executare silita-debitor fara bunuri=consecinte? EIMY EIMY In urma cu 5 ani adica in 2006 am scos din banca 10.000 de euro.era un credit de nevoi personale si nu am girat cu nimik,l-am scos numai cu buletinul.pe atunci ... (vezi toată discuția)
Care este procedura in caz de executare silita? ninarici25 ninarici25 Buna ziua! Am un credit la o banca de 4 ani (restructurat de 2 ori pana acum), care este pe numele meu, insa a fost facut pt o ruda care acum nu mai vrea sa ... (vezi toată discuția)