avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita-debitor fara bunuri=consecinte?
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita-debitor fara bunuri=consecinte?

In urma cu 5 ani adica in 2006 am scos din banca 10.000 de euro.era un credit de nevoi personale si nu am girat cu nimik,l-am scos numai cu buletinul.pe atunci aveam 18ani.am scos pt patroana mea care zicea k o sa ii plateasca ea.am avut incredere si am primit teapa.patroana respectiva a platit un an de zile dupa care nu a mai platit.au inceput sa imi vina acasa hartii cum k ar tr sa platesc.pana la urma dosarul meu a ajuns la o firma e recuperari credite.anul trecut in luna septembrie sau octombrie am primit acasa un plic care continea hotararea judecatoreasca.eu sunt plecata din tara in italia de 2 ani si zilele trecute mama mea mi-a zis k a venit la noi acasa un executor judecatoresc care i-ar fi spus k e mai bine sa platesc dak nu vrea sa ma vada la inchisoare.mentionez k nu am absolut nimik pe numele meu.desi stiu k eu am semnat la banca atunci cand am scos banii eu nu as vrea sa platesc niste banii de care nu m-am folosit.nu am cum sa demonstrez k banii pe care i-am scos au ajuns la patroana mea.suntem mai multe persoane in situatia asta nu sunt singura care a scos pt ea.problema e k eu nu am tinut legatura cu cei care au scos pt ea si nu mai stiu nimik de ei.as vrea sa stiu ce se poate intampla mai ales k eu sunt in italia.va rog frumos sa imi dati un sfat sau o parere.va rog sunt disperata.stiu k am facut o gresala.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:48, 1 Aprilie 2011
Daca nu aveti bunuri pe numele dvs. nu se va intampla nimic. Puscaria - excludeti aceasta varianta. Nu exista asa ceva. Executorul a zis pentru a va face sa platiti.
In Italia, daca realizati venituri, printr-o procedura extrem de greoaie se poate ajunge sa va puna poprire pe salariu sau pe conturi - cu organul competent de executare din Italia.
Dar pt suma dvs. nu va cheltui nimeni si mai multi bani sa recupereze 10.000 euro.
Trebuie sa va vedeti de treaba in continuare.
Probabil va infiinta o poprire pe conturi in tara, va vedea ca nu e nimic in conturi si va inchide dosarul pe imposibilitatea executarii silite
banca si-a asumat un risc (mai mare ) cand a dat in baza buletinului 10 mii euro, unei persoane de 18 ani si acum a ramas cu paguba.
daca nu ati folosit adeverinte false de salariu, sau copii aranjate dupa cartea de munca, nu aveti de ce va face griji pe latura penala.
executor incearca sa execute venituri si bunuri ale dvs , daca sunt, altfel deocamdata nu are ce executa.
creditorul poate avea rabdare si pana dobanditi vreun bun de valoare.. prin mostenire de ex

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita cu ordin de propire iulya15 iulya15 buna ziua,ieri am primit la posta o instintare de la un executor bancar prin care ma instinta ca banca la care am o datorie de 5000 euro,a facut solicitare de ... (vezi toată discuția)
Poprire pe conturi dragos1978 dragos1978 Buna Ziua, Am si eu o problema. Am cumprata prin credit ipotecar un apartament, datorita situatiei financiare, am ajuns in situatiaexecutarii silite. ... (vezi toată discuția)
Executare silita justme8 justme8 am avut un credit de nevoi personale pe care nu am reusit sa l achit in intregime, adica am achitat suma luata de la banca fara dobanzile aferente ... (vezi toată discuția)