avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua!Urmează să mi se pună o poprire pe ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua!Urmează să mi se pună o poprire pe salariu pt un ...

Bună ziua!Urmează să mi se pună o poprire pe salariu pt un credit de 60000 de lei la BRD.Intrebarea mea este daca îmi pot scoate și casa la licitație?Poprirea va fi in jur de 3000 de lei pe lună.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 18:38, 6 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La o creanta atat de mare, creditorul poate trece si la executarea imobiliara.
Sechestru știu că se poate pune.Nu știu cum e cu scosul la licitatie

Dapix a scris:

La o creanta atat de mare, creditorul poate trece si la executarea imobiliara.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu e vorba doar ca se poate pune sechestru . Pentru un debit de minim 10.000 lei , executorul va poate executa pe tot ce aveti , simultan : poprire pe salariu , bani in alte conturi , casa , masina , orice … Cata vreme nu v-ati platit debitul conform contractului , banca nu are de ce sa nu incerce sa recupereze , in cel mai scurt timp posibil , ceea ce i se cuvine . Deci , executorul va pune mana pe tot ce poate …
Ultima modificare: Duminică, 6 Aprilie 2025
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie imobiliara bugsynel bugsynel buna seara! am si eu o problema si sper ca ma puteti ajuta: am avut un credit de nevoi personale in val de 20 000 lei in care nu am avut ipoteca sau gaj ... (vezi toată discuția)
Executare silită pe imobil moștenit în cotă parte? conor conor buna ziua. va rog sa ma ajutati cu o parere. in urma decesului tatalui meu in 1999 s.a facut succesiunea unei case a familiei si astfel mama mosteneste ... (vezi toată discuția)
Bună seara. problema mea e legată de executare silită și ... utilizator@ utilizator@ Bună seara. Problema mea e legată de executare silită și anume: eu nu am nici un venit, am executarea silite cu bănci. Nu am nici un imobil pe numele ... (vezi toată discuția)