avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe conturi
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe conturi

Buna Ziua,
Am si eu o problema. Am cumprata prin credit ipotecar un apartament, datorita situatiei financiare, am ajuns in situatiaexecutarii silite. Apartamntul este scos lalicitatie. Pe toate conturile mi s-a pus poprire. As dori sa stiu la virarea salariului pe card, care este suma pe care are dreptul sa mi-o opreasca din cont.
Cel mai recent răspuns: DoinaDMM , utilizator 14:04, 20 Martie 2013
Daca nu v-a infiintat poprire pe salariu, faceti dovada ca in cont va intra bani din salariu si vi se va retine 1/3, pt restul va deblocheaza contaul sa va puteti ridica diferenta. Vorbiti cu executorul.
Si daca executorul nu mai raspunde la numarul de telefon pe care il am eu, cum pot afla pe ce cuantum este poprirea?
Conturile bancare se popresc in integralitate. Executorului nu i se comunica tipul de cont ( daca e exclusiv de salariu sau nu ) nici de catre banca, nici de catre AFP. Dvs. trebuie sa solicitati bancii si angajatorului acte doveditoare privind contul in care vi se vireaza salariul, iar acestea, anexate unei adrese sa le depuneti la sediul executorului, in dosarul executional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este abuz sau nu? sept_mihaela sept_mihaela am poprire pe salariu 1|3 ,pe care societatea o livreaza lunar in contul executorului,de ce acum mi sss-au blocat si conturile?nu mai inteleg nimic,puteti dv ... (vezi toată discuția)
Executare silita campion campion Buna ziua! Am urmatoarea situatie. Am contactat un credit in timpul casatoriei pentru afacerea sotuui. Ulterior am divortat, iar acesta nu a mai platit rata, ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu papoyashu papoyashu Buna ziua, am si eu o nelamurire! Mama mea are poprire pe salariu din cauza unei banci neplatite, in conditiile in care salariu il primeste prin virament ... (vezi toată discuția)