avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Activitate ioanbostan

Activitate ioanbostan

Mulțumesc.
Acte Asociație proprietari.

Am fost președinte Asociație de proprietari și am rămas cu actele, si
, nu vrea nimeni sa preia Asociatia mai departe. Unde pot preda actele Asociației?( precizez ca nu sunt datorii sau alte probleme) întrebarea este cum pot sa fiu în regula sa nu mai de-ți actele Asociației deoarece am demisia de aproape un an.
Multumesc pentru raspuns,am crezut ca se ia un an din ultimii doi,de aceea nu am fost clar in ce priveste indemnizatia ca fiind drept de cotizare.
BUNA, INTREBAREA MEA ESTE DACA CEI PATRU ANI DE INDEMNIZATIE SE CONSIDERA ANI DE COTIZARE PENTRU TOATE DREPTURILE,MAI BINE SPUS DUPA CEI PATRU ANI DE INDEMNIZATIE PENTRU CRESTEREA COPILULUI MA-M ANGAJAT LA O FIRMA TIMP DE O LUNA SI PATRU ZILE DUPA CARE MI-A DESFACUT CONTRACTUL CU ART 65 AL 1,PENTRU A PUTEA BENEFICIA DE SOMAJ.
SURPRIZA ESTE CA CEI DE LA SOMAJ AU SARIT CEI PATRU ANI SI AU CAUTAT IN URMA SA VADA DACA AM LUCRAT, DAR AU GASIT TREI LUNI LUCRATE SI COTIZARE DIN MANA CU CONTRACT INDIVIDUAL DIN CARE AM PUTUT INTRA IN INDEMNIZATIE LA VREMEA RESPECTIVA .ACUM AU SPUS CA NU AM DREPTUL DEOARECE SE CALCULEAZA NUMAI LUNILE LUCRATE. VA MULTUMESC
Răspuns la discuția discriminare
BUNA ZIUA
VA MULTUMESC,pentru citirea mesajului si apreciez ajutorul d-voastra; am reusit sa iau un avocat,in care speram sa castigam acest proces in urma acesteia se vor bucura si altii care sunt in situatia mea.
D-zeu sa va binecuvinteze.
Discuție discriminare
buna ziua,
Sunt un cetatean roman care are toate drepturile ca si ceilalti romani.dar se pare ca nu este asa.Am beneficiat de indemnizatia pentru cresterea copilului timp de doi ani,dar in acest timp sau mai nascut inca doi copii.Din 2006 care este primul copil nascut, in 2007 a venit al 2 copil si-n 2008 a rezultat al 3 copil.Acum in 2010 a venit pe lume al 4 copil.Necunoscand legea am stiut ca pot beneficia de indemnizatie pentru trei copii dar nu a fost asa.De ce? dosarul a fost respins din motiv ca estre al 4 copil, pentru ca legea spune primilor trei copii survenitii din 2006 pana in prezent, Daca se nasc doi gemeni iti da dreptul la doua indemnizatii simultan, (mie mia spus ca trebuie sa intrerup la primul si sa continui pana la implinirea celor doi ani,si nu am dreptul la doua indemnizatii,atunci trebuie sa cresc si pe al 2 lea cu indemnizatia de la primul ) daca se nasc la diferente de 2 sau 3 ani sau mai mult intre ei, si ai contribuit 12 luni impozabili din nou poti beneficia de indemnizatie, dar in cazul meu a fost ceva diferit.De la primul copil au sarit direct la al treilea deoarece nu avea rost sa mai fac dosarul pentru al doilea copil precum intra cu un an din primul si un an din al treilea,si asa am intrat direct cu al treilea copil.In cele doua cazuri de mai de sus poti beneficia la fiecare copil,dar in cazul meu a facut discriminare,nu stiu cat de buna este aceasta lege cat tim spune primilor trei dar de fapt nu ai dreptul,asta inseamna sa ajute pe cei care ridica natalitatea? nu cred! As dori sa stiu cate sanse am de a castiga acest proces impotriva statului Roman.Problema este ca cei saraci n-au bani de a se judeca cu ei.In prezent mai am un timp scurt din a doua indemnizatie,dar al treilea copil,ce frumos te ajuta ei cand legea spune la trei, dar nu stiu pentru cine?,se va termina indemnizatia dar eu raman numai cu doi copii beneficiar.Va multumesc