avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acte Asociație proprietari. Am fost președinte ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acte Asociație proprietari. Am fost președinte Asociație de ...

Acte Asociație proprietari.

Am fost președinte Asociație de proprietari și am rămas cu actele, si
, nu vrea nimeni sa preia Asociatia mai departe. Unde pot preda actele Asociației?( precizez ca nu sunt datorii sau alte probleme) întrebarea este cum pot sa fiu în regula sa nu mai de-ți actele Asociației deoarece am demisia de aproape un an.
Cel mai recent răspuns: ioanbostan , utilizator 12:16, 30 Iulie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In situatia prezentata ,incheiati proces verbal predare-primire documente asociatie de proprietari si in colaborare cu membrii comitetului executiv depuneti documentele la sediul administrativ al asociatiei de proprietari
Daca nu puteti solutiona la nivelul asociatiei de proprietari,puteti preda documentele asociatiei la serviciul de sprijinire si indrumare asociatii de proprietari din primria teritoriala
Succes !
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine preia actele asociatiei, ce zice legea? Costin Savescu Costin Savescu Buna ziua, Va rog un ajutor mic: in afara de presedintele asociatiei mai poate altcineva prelua actele toate ale asociatiei la schimbarea de presedinti? ... (vezi toată discuția)
Administrator nou - primire gestiune abc2013 abc2013 Administratorul vechi si-a dat demisia, sperand sa nu dea socoteala (asociatia a angajat expert contabil autorizat pentru verificare). Adunarea Generala a ales ... (vezi toată discuția)
Demisie presedinte asociatie de proprietari mihaisorin3 mihaisorin3 Buna ziua. Din motive personale vreau sa-mi dau demisia din functia de presedinte de asociatie de locatari . In acest sens am afisat un convocator de ... (vezi toată discuția)