avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cine preia actele asociatiei, ce zice legea?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cine preia actele asociatiei, ce zice legea?

Buna ziua,

Va rog un ajutor mic: in afara de presedintele asociatiei mai poate altcineva prelua actele toate ale asociatiei la schimbarea de presedinti? Eu stiu ca nu insa... poate ma insel, poate legea spune altceva.
Multumesc, o zi buna!
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele acesteia ,care detine autoritatea si competenta sa detina in spatiu special amenjat ,documentele asociatiei de proprietari
V-am intrebat pentru ca e un cap patrat la politie care spune ca oricine din comitet sau administratorul poate prelua actele asociatiei de la vechiul presedinte.
Sa ma duc cu citatul din lege atunci dar nu stiu exact paragraful, nu am gasit decit ca presedintele tine actele in loc sigur la sediul asociatiei. Sigur nu le poate lua altcineva? Multumesc.
Legal toate documentele asociatiei de proprietari se afla in sediul administartiv al asociatiei
Administratorul de imobil,in calitatea de simplu angajat al asociatiei de proprietari poate detine documentele curente in baza carora calculeaza cotele lunare de contributie individuala la cheltuielile asociatiei de proprietari .
Toate documentele asociatiei de proprietari sa arhiveaza si se pastreaza in arhiva asociatiei de proprietari
Este o diferenta semnificativa intre preluarea documentelor si detinerea acestora
Pentru desfasurarea procedurii de preluare documente ,incheiere de PV predare-primire,
reprezentantul legal al asociatiei de proprietari poate dispune in comitetul executiv decizie in favoarea unuia dintre reprezentantii asociatiei de proprietari
Da? este posibil legal asta?Sa nu fie probleme dupa aia... ala sa zica ca nu a luat de la celalalt... samd. Sigur e ok sa preia documentele si stampila oricine altcineva din comitet? Administratorul iese din discutie, desigur.
Dar noul presedinte ce are, de nu preia actele?

Alte discuții în legătură

Schimbare presedinte de bloc eX3nna1 eX3nna1 Buna ziua. Care este procedura prin care putem schimba presedintele de bloc? Legal. Daca acesta se impotriveste, cum il putem inlatura? De asemenea, ce acte ... (vezi toată discuția)
Predare primire intre administrator vechi si cel nou fastman68 fastman68 Dupa alegerile de la AG s-a ales alt presedinte.Aministratorul s-a dat demisia cu un preaviz de 15 zile. Intrebare : cam care e rolul si responsabilitatea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, avem o problema la asociatia de proprietari din care ... Madalina Panait Madalina Panait Buna ziua, avem o problema la Asociatia de Proprietari din care facem parte. Dna Administrator, care indeplineste si functia de Presedinte al ... (vezi toată discuția)