BUNA, INTREBAREA MEA ESTE DACA CEI PATRU ANI DE INDEMNIZATIE SE CONSIDERA ANI DE COTIZARE PENTRU TOATE DREPTURILE,MAI BINE SPUS DUPA CEI PATRU ANI DE INDEMNIZATIE PENTRU CRESTEREA COPILULUI MA-M ANGAJAT LA O FIRMA TIMP DE O LUNA SI PATRU ZILE DUPA CARE MI-A DESFACUT CONTRACTUL CU ART 65 AL 1,PENTRU A PUTEA BENEFICIA DE SOMAJ.
SURPRIZA ESTE CA CEI DE LA SOMAJ AU SARIT CEI PATRU ANI SI AU CAUTAT IN URMA SA VADA DACA AM LUCRAT, DAR AU GASIT TREI LUNI LUCRATE SI COTIZARE DIN MANA CU CONTRACT INDIVIDUAL DIN CARE AM PUTUT INTRA IN INDEMNIZATIE LA VREMEA RESPECTIVA .ACUM AU SPUS CA NU AM DREPTUL DEOARECE SE CALCULEAZA NUMAI LUNILE LUCRATE. VA MULTUMESC
Indemnizatia este un ajutor financiar pe care ti-l acorda statul roman pentru cresterea si educarea noului membru al familiei si nu intra in calculul vechimii in munca.
Stagiul de cotizare trebuie sa fie de minim 12 luni in ultimele 24 de luni premergatoare datei inregistrarii cererii. Stagiul de cotizare este perioada in care s-a platit contributia de asigurari pentru somaj. Atita timp cit ati beneficiat de indemnizatie de crestere a copilului, se va considera stagiu de cotizare, perioada anterioara primei zile de concediu de maternitate. In consecinta perioada de maternitate este considerata vechime in munca dar nu este considerata stagiu de cotizare.
1. Perioada de CCC pana la 2 ani este vechime in munca pentru acordarea unor drepturi in functie de aceasta (cum ar fi sporul de vechime) dar nu este stagiu de cotizare pentru somaj.
2. Pentru a beneficia de indemnizatie de somaj se iau in calcul 12 luni lucrate si cotizate la somaj, astfel: lunile lucrate dupa CCC (pana la concediere) la care se adauga (pana la 12 luni) lunile lucrate inainte de CCC.
Asa este, se cer 12 luni cotizate la somaj, din ultimele 24 de luni, dar in cazul dvs., care ati avut CIM suspendat pentru CCC pana la 2 ani, se procedeaza asa cum am spus mai sus si veti beneficia de indemnizatie de somaj.