avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters153687

Activitate ContSters153687

Răspuns la discuția Fierarie langa casa?!
Va multumesc pentru raspuns!
Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu o parere in problema pe care o am! Parintii mei au o casa care se invecineaza cu o cladire care a functionat ca brutarie. In urma cu mai multi ani (sa tot fie vreo 10) brutaria si-a incetat activitatea si cladirea a fost lasata in paragina.
Mai nou, cladirea a fost cumparata de catre cineva care vrea sa faca acolo depozit de fier vechi sau fierarie. Noi ne temem de poluarea fonica pe care ar putea sa o emita un asemenea atelier.
Stiu ca art. 610 C.Civ. face trimitere la 3 reglementari in materie, dar nu m-am putut lamuri daca proprietarul are sau nu voie sa dea aceasta utilitate cladirii.
Sper sa ma puteti scoate din incurcatura!
Amenda este "proaspata", asa ca nu cred ca reabilitarea poate interveni prea curand... Inca nu am platit-o si nici nu este definitiva, caci o pot contesta in 15 zile...
Buna ziua! Am primit o amenda penala si as dori sa stiu in ce fel ma va afecta acest fapt. Mai precis, as vrea sa stiu daca acea amenda va aparea in cazier si daca, in consecinta, nu voi fi admisa la examenul de admitere in cadrul INM.
Stiu ca in baza legii 303/2004 nu trebuie sa am antecedente penale pentru a putea participa la concurs, dar nu sunt lamurita daca aceasta amenda va fi inscrisa in cazier si va reprezenta antecedente penale.
Va multumesc anticipat pentru lamuriri!