avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fierarie langa casa?!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fierarie langa casa?!

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu o parere in problema pe care o am! Parintii mei au o casa care se invecineaza cu o cladire care a functionat ca brutarie. In urma cu mai multi ani (sa tot fie vreo 10) brutaria si-a incetat activitatea si cladirea a fost lasata in paragina.
Mai nou, cladirea a fost cumparata de catre cineva care vrea sa faca acolo depozit de fier vechi sau fierarie. Noi ne temem de poluarea fonica pe care ar putea sa o emita un asemenea atelier.
Stiu ca art. 610 C.Civ. face trimitere la 3 reglementari in materie, dar nu m-am putut lamuri daca proprietarul are sau nu voie sa dea aceasta utilitate cladirii.
Sper sa ma puteti scoate din incurcatura!
Cel mai recent răspuns: ContSters153687 , utilizator 09:08, 6 Iunie 2011
Pentru unitatile care sunt asezate la mai putin de 50 de metri de case, in situatia in care este vorba de poluare fonica, trebuie luat acordul vecinilor. Iar cei care se ocupa de asa ceva sunt cei de la Mediu.
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare autorizatie de functionare. Marian V Marian V Buna ziua. Un vecin si-a facut un depozit de lemne la aprox 15m de casa mea si taie cu drujba si sparge lemne in aer liber, desi in Ord.M.S Nr 114/2014, cap ... (vezi toată discuția)
Zgomot sala de evenimente, terasa tzclaudiu tzclaudiu Buna ziua, locuiesc intr-o zona rezidentiala unde de cativa ani s-a deschis o cladire cu sali de evenimente si un hotel. Cladirea respectiva este la cel mult ... (vezi toată discuția)
Instalatie de ventilare care scoate zgomot ciubi28 ciubi28 Problema mea suna cam in felul urmator: un proaspat restaurant, deschis, a instalat un sistem ... (vezi toată discuția)