avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Activitate raluca292

Activitate raluca292

Buna seara,

Hotararea de partaj judiciar (dezmembrare teren) este executorie de drept sau trebuie investita cu formula executorie?

Multumesc frumos pentru raspuns!
Buna seara,

1. In urma partajului judiciar (dezmembrare teren) a reiesit un plus de suprafata care a fost acceptat de paratii co-proprietari. Ce se intampla daca ulterior ramanerii definitive a hotararii pronuntate, paratii co-proprietari nu doresc sa intabuleze noul plus de suprafata in cartea funciara si doar eu, ca reclamant co-proprietar doresc intabularea?

2. Executorul judecatoresc va putea sa vina sa stabileasca granitele loturilor?

Multumesc!
Hotararea data de instanta in cazul partajului judiciar (dezmembrare teren) poate fi supusa apelului sau vreunei alte cai de contestatie?

Multumesc anticipat pt raspuns!
As dori sa intreb care este latimea minima al unui drum de acces pt o gradina al carei destinatie este agricultura?

Am nevoie urgent de un raspuns.
Multumesc mult!
Buna seara,
Am o intrebare: care este latimea minima a unui drum de acces?Gradina a fost dezmembrata si in urma dezmembrarii urmeaza sa ne construim o casa. Eu stiam ca latimea minima a unui drum este de 3 m. Ma poate lamuri cineva?

As avea nevoie de un raspuns urgent.
Va multumesc foarte mult!

Numai bine.
Poate primaria sa elibereze certificat de urbanism in cazul in care proprietarul nu are dezmembrarea terenului facuta dar are act de proprietate asupra terenului?
As dori sa aflu care este distanta minima de amplasare a unei toalete de gradina fata de hotarele vecine si daca aceasta toaleta necesita vreo autorizatie.
Multumesc!