avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Latimea minima a unui drum de acces (in urma ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Latimea minima a unui drum de acces (in urma dezmembrarii unei gradini)

Buna seara,
Am o intrebare: care este latimea minima a unui drum de acces?Gradina a fost dezmembrata si in urma dezmembrarii urmeaza sa ne construim o casa. Eu stiam ca latimea minima a unui drum este de 3 m. Ma poate lamuri cineva?

As avea nevoie de un raspuns urgent.
Va multumesc foarte mult!

Numai bine.
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 18:17, 16 Decembrie 2010
Calea de acces este astfel stabilita pentru ca accesul sa se poata face atat cu piciorul dar si cu un autovehicul de transport. . Daca exista neintelegeri intre parti cu privire la drumul de acces, acesta se stabileste in instanta, in urma unei expertize topo.
Ultima modificare: Joi, 16 Decembrie 2010
ContSters122901, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drum de acces haralambie haralambie Exista stipulat in lege un minim pentru latimea \" drumului de acces \" la o proprietate? Este vorba de accesul la o portiune de teren obtinut in urma unei ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie pe un teren cu unica deschidere un drum de servitute madalinaiftime madalinaiftime Buna seara, Intrebarea mea ar fi:se poate diviza o gradina a carei parte din spate are iesire pe un drum de servitute?practic terenul ar fi inconjurat din ... (vezi toată discuția)
Lãþime drum de servitute pauldrv pauldrv Bună ziua, Deţin un teren de 3800 mp într-un sat de deal din jud. Prahova. Fiind lung, îngust şi înclinat, m-am gândit să-l dezmembrez în trei ... (vezi toată discuția)