avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj judiciar(dezmembrare teren)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj judiciar(dezmembrare teren)

Buna seara,

1. In urma partajului judiciar (dezmembrare teren) a reiesit un plus de suprafata care a fost acceptat de paratii co-proprietari. Ce se intampla daca ulterior ramanerii definitive a hotararii pronuntate, paratii co-proprietari nu doresc sa intabuleze noul plus de suprafata in cartea funciara si doar eu, ca reclamant co-proprietar doresc intabularea?

2. Executorul judecatoresc va putea sa vina sa stabileasca granitele loturilor?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 07:28, 28 Ianuarie 2011
Executorul judecatoresc poate pune in executare silita hotarirea in sensul stabilirii hotarelor conform schitei din exepertiza si elibereaza proces verbal de punere in posesie care impreuna cu hotarirea poate fi notata in cartea funciara sau sa va intabulati terenul revenit dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezmembrare loturi de teren arvat_t arvat_t Sunt in posesia unui lot de teren intravilan care a fost dezmembrat si intabulat in jud. Bihor(terenul se afla in jud Bihor),eu,proprietarul terenului locuiesc ... (vezi toată discuția)
Paºii necesari pt dezmembrare teren maria_cseh maria_cseh Revin din nou cu aceaaşi problemă. Avem moştenire (inclusă în succesiune) un teren de 6 ari pe care dorim s-o vindem. Tata împreună cu ... (vezi toată discuția)
Diferență dintre partaj și dezmembrare VelvetVamp01 VelvetVamp01 Puteți să îmi spuneți, vă rog, care este diferența dintre partaj și dezmembrare? Rog răspuns urgent! (vezi toată discuția)