Detin acel formular E104, cred ca despre el vorbiti, in care atestă perioada de cotizare catre statul german. Pe intelesul meu, cu acea hârtie, si cu contractul de munca ( traduse si legalizate), nu ar trebuii sa intampin nici o problemă? Cui m-aș putea adresa in Sibiu in cazul in care nu imi accepta cei de la primarie actele ? Mulțumesc
Buna ziua, impreuna cu soția, ne-am intors din Germania la sfârșitul anului 2020 dupa o perioadă de 8 ani. In 2021, soția a ramas insarcinata, iar acum pentru indemnizatia creșterea copilului, avem nevoie de 12 luni lucrate în ultimele 24. Ea in romania a lucrat 9 luni, restul urmand a trebui completat din ce a lucrat in Germania. De ce acte am nevoie pentru a îndeplini conditiile cerute de autoritățile romane? Deoarece pe stagiul de cotizare nu apare si perioada din Germania. Va multumesc sper ca m-am facut înțeles
am o problema, mi`am gasit de lucru in germania, o sa plec pentru o perioada de cel putin un an de zile si vreau sa merg cu masina, insa am auzit tot felu de lucruri ca daca ma opreste politia, din momentul ala am la dispozitie 6 luni sa imi inmatriculez masina in germania, ma poate ajuta cineva ? si daca e sa o inmatriculez acolo, cand revin cu ea in tzara, iar trebuie platita taxa de prima inmatriculare? sau cum se procedeaza ? :( biiig problemmm...