avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare obligatorie auto Ro in Germania?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare obligatorie auto Ro in Germania?

am o problema, mi`am gasit de lucru in germania, o sa plec pentru o perioada de cel putin un an de zile si vreau sa merg cu masina, insa am auzit tot felu de lucruri ca daca ma opreste politia, din momentul ala am la dispozitie 6 luni sa imi inmatriculez masina in germania, ma poate ajuta cineva ? si daca e sa o inmatriculez acolo, cand revin cu ea in tzara, iar trebuie platita taxa de prima inmatriculare? sau cum se procedeaza ? :( biiig problemmm...
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 10:31, 18 Iunie 2013
nimeni nu stie cum sta treaba ? :(
nu stiu cum sta treaba in Germania cu inmatricularea masinii dar nu cred ca este obligatorie daca detinatorul masinii nu are domiciliul stabil in Germania.
acelasi lucru se intampla si in Romania si cum Ro este tara membra UE se aplica aceeasi legislatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura folosire auto alex29bv alex29bv Buna ziua. As dori si eu o lamurire in legatura cu foliserea unui autovehicul in spatiu UE. Masina este inmatriculata pe numele tatalui meu si as dori sa ... (vezi toată discuția)
Mi au confiscat masina :(. Cerebro Cerebro Salutare. Am si eu o problema cu masina care este inmatriculata in romania si am fost in spania iar acolo politia mi au confiscat masina ptr motivul ca ... (vezi toată discuția)
Cat timp se poate circula in romania cu masina cu numere valabile din ue? alpyne alpyne cat timp se poate circula in Romania cu o masina inmatriculata Franta,Italia,Anglia deci cu numere valabile,neradiata,de la data intrarii in tara pe o parte si ... (vezi toată discuția)