Salut ! Acum aproximativ o luna am avut un accident de circulatie , am dat peste o doamna care a traversat prin loc nepermis si pe linie dubla continua , m-a sunat astazi sa-mi ceara sa ajungem la o intelegere (materiala) ca altfel ma va actiona in instanta, iar pe deasupra imi mai da si telefoane de amenintare. Dupa producerea accidentului nu mi s-a retinut permisul , politistul spunandu-mi ca nu am nici-o vina, ca daca as fi fost cat de putin vinovat , mi-ar fi retinut permisul , nu stiu ce sa fac sunt un pic speriat nu am mai trecut prin asa ceva, si imi e putina teama, ar avea sansa de castig ? Am fost astazi la politie , iar ei mi-au spus ca sa stau linistit ca dosarul nici nu a fost inaintat procurorului sau nu mai stiu exact cui anume , nu prea ma pricep , nu poate sa demareze nici un proces. Va rog sa imi spuneti ce as putea sa fac mai bine , daca pe viitor ma va da in judecata, multumesc mult !
Sunt pe cale de a cumpara un teren, ce se intampla proprietareu mi-a spus ca nu a avut bani sa-i faca cadastrul si intabularea,i-am oferit eu ca arvuna sa poata sa-l faca mi-a zis ca va fii gata in 2 saptamani , acum mai cere inca un avans cam 2 sferturi din suma.
Se poate face vreun contract cu respectiva suma pe care o cere chiar daca nu are cadastrul facut in caz de ceva sa pot dovedii ... ma gandesc sa nu-mi traga vre-o "teapa"