Sunt pe cale de a cumpara un teren, ce se intampla proprietareu mi-a spus ca nu a avut bani sa-i faca cadastrul si intabularea,i-am oferit eu ca arvuna sa poata sa-l faca mi-a zis ca va fii gata in 2 saptamani , acum mai cere inca un avans cam 2 sferturi din suma.
Se poate face vreun contract cu respectiva suma pe care o cere chiar daca nu are cadastrul facut in caz de ceva sa pot dovedii ... ma gandesc sa nu-mi traga vre-o "teapa"
Faceti repede la notariat un antecontract de vanzare-cumparare, in care sa mentionati avansul dat, perioada de timp cat proprietarul se obliga sa faca actele - cadastrul si intabularea si penalitati in cazul in care se razgandeste si nu mai vrea sa va vanda terenul...daca ati dat banii fara chitanta, treceti in antecontract toata suma pe care i-ati dat-o proprietarului pana acum. Altfel...prinde vantul daca poti...
Cumparare teren
ionandra
BUNA ZIUA as dori o informatie legata de cumpararea unui teren .Am gasit un teren,proprietarul terenului imi cere o arvuna de 10000ron ,dar proprietarul nu are ... (vezi toată discuția)