as dori sa stiu care sint caile legale,prin care pot sa intru in posesia unui apartament pe care tatal meu vitreg doreste sa mi l doneze .mentionez ca mama mea a murit,ea fiind casatorita cu acesta timp de sase ani.dinsul vrea sa mi doneze mie apartamentul lui,dar mai are un nepot de la fiul lui,decedat si el,si o fata in canada care nu mai stie nimic de ea.exista vreo lege care ii da dreptul sa si vinda propietatile sau sa si le doneze?...va multumesc
am vindut acum doi ani un autoturism proprietate personala,unei persoane pe care de atunci nu l mai gasesc.mai exact, am stabilit o intilnire dupa doua zile ,de la vinzare sa facem actele de vinzare cumparare,iar dinsul nu a mai venit.eu i am dat actele,el m ia dat banii ,dar platesc impozitul anual pentru el.as dori sa stiu daca exista vreo cale legala sa pot radia masina macar de la finantele publice...?:O
daca nu am un contract direct cu cei de la apa vital,din iasi,este normal ca ei sa ti poata opri apa?de ce nu da in judecata asociatia,sa si recupereze banii?asociatia sa dea in judecata pe cei care nu platesc si astfel nu ar mai suferi oamenii corecti...sau mai simplu ,apa vital sa faca contracte individuale,ca cei de la gaze electrica ,etc.exista o lege in acest sens?:(