avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... autoturism vindut fara contract
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

autoturism vindut fara contract

am vindut acum doi ani un autoturism proprietate personala,unei persoane pe care de atunci nu l mai gasesc.mai exact, am stabilit o intilnire dupa doua zile ,de la vinzare sa facem actele de vinzare cumparare,iar dinsul nu a mai venit.eu i am dat actele,el m ia dat banii ,dar platesc impozitul anual pentru el.as dori sa stiu daca exista vreo cale legala sa pot radia masina macar de la finantele publice...?:O
Cel mai recent răspuns: sca baloisibaloi , Avocat 21:19, 29 Aprilie 2011
Fara contract nu puteti face radierea.Parearea mea este sa-l actionati in judecata.Este necesar sa vorbiti cu un avocat, va poate spune mai multe.
Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul de a finaliza acte de vinzare cumparare auto/radiere lutucons lutucons Buna ziua Am vindut un autoturism dacia unei persoate fara sa facem vreun act de vinzare cumparare la acel moment ,urmind sa sa ne intilnim si sa facem ... (vezi toată discuția)
Vinzare de masina ilegala... freeanifer freeanifer Buna ziua, Problema este : S-a vindut masina proprietate prin act de vinzare-cumparare , masina nu s-a radiat iar cel ce a vindut masina plateste de 7 ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism CALIN74 CALIN74 care este procedura prin care pot radia un autoturism in cazul in care l-am vindut acum 3 ani si i-am dat cumparatorului si cartea de identitate pt. a putea ... (vezi toată discuția)