avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vinzare de masina ilegala...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vinzare de masina ilegala...

Buna ziua,

Problema este :

S-a vindut masina proprietate prin act de vinzare-cumparare , masina nu s-a radiat iar cel ce a vindut masina plateste de 7 ani impozit pe masina.
Cel care a "cumparat" masina a disparut . Actele nu se mai gasesc...
Mai exista vreo cale de rezolvare ?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: freeanifer , utilizator 11:40, 13 Martie 2010
Contactati IGP-SPR evidenta auto ,comunicati situatia
Autoritatea ca verifica in evidente auto si urmeaza sa elibereze dovada
Dovada o predati la autoritatea fiscala, care dispune scoaterea de pe rolul dvs fiscal a autoturismului
Problema mare . Cel care a vindut masina nu mai are actul de vinzare. De fapt el nu mai are nici o dovada ca si-a vindut masina...
Ce poate face ?
Multumesc
Contactare IGP-SPR local,evidenta auto care elibereaza dovada
Multumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domeniu auto mihaita77 mihaita77 am vandut un autoturism in 2007 persoana nu a trecut mas pe el amanand de la o zi la alta apoi a vanduto mai departe cel din urma a distrus apoi a duso la ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism toporas toporas Buna ziua, In urma cu cativa ani am vandut autoturismul proprietate personala unui individ.Acesta s-a angajat sa o inmatriculeze in cateva saptamani, dar a ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fara acte alin-m alin-m Am mostenit de la tatal meu numai in acte un autoturism care nu mai exista (cred ca l-a dat la fier vechi), pentru care nu am nici un fel de acte (carte de ... (vezi toată discuția)