avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere autoturism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere autoturism

Buna ziua,

In urma cu cativa ani am vandut autoturismul proprietate personala unui individ.Acesta s-a angajat sa o inmatriculeze in cateva saptamani, dar a disparut si nu mai este de gasit.I-am predat talonul masinii impreuna cu masina si nr de inmatriculare.Am incheiat cu el un contract de vanzare-cumparare de mana si semnat de 2 martori.Eu mai am in posesie cartea de identitate a vehiculului.Ce pot face sa o radiez din circulatie si de la taxe si impozite?Care ar fi procedura?
Va multumesc anticipat de raspuns.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:46, 7 Decembrie 2011
Contactati personal SPR evidenta auto,detaliati succesiunea de evenimente,probati tranzactia cu documentul incheiat
Autoritatea va verifica evidenta proprie si poate elibera dovada in baza careia sa radiati autoturismul de pe rolul dvs
Atentie daca detinatorul nu a facut acte pe numele sau exista posibilitatea sa fiti obligat la plata de obligatii aferente autoturism
Faceti o cerere la serviciul de evidenta auto si aratati cum ati instrainat masina si cui si depuneti acolo copie dupa cartea de identitate auto si va vor ajuta sa o radiati din evidenta dv fiscala dar este posibil sa platiti din urma toate taxele neplatite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radierea unui autoturism titiC titiC am vandut un autoturism cu o \"chitanta\" de mana acum un an.Intre timp autoturismul meu a ajuns la cel de-al treilea proprietar fara sa fi facut cu vreunul ... (vezi toată discuția)
Cum radiez un autoturism la schimbarea propietarului? bogdanalexandru13 bogdanalexandru13 Vreau s vand un autoturism care nu are timbrul de mediu platit. Autoturismul este inmatriculat pe RO din 1997. Din ce am citit radierea se face cand ... (vezi toată discuția)