avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters154241

Activitate ContSters154241

Cu o mare rugaminte de a primi un raspuns, fac si eu o intrebare:

Am avut un abonament la o firma de telefonie mobila pe care l-am intrerupt in perioada de contract, mi-au venit mai multe notificari priviind suma de 1500 ron de plata, de la o firma de recuperare a datoriilor. Acum am primit un plic cu o notificare de executare silita.
- poate firma de recuperare sa-mi faca executare silita ? nu trebuie o hotarare judecatoreasca ? nu am fost citat la nici o instanta de judecata pt aceasta suma.
Va multumesc !
Răspuns la discuția mutatie pentru un chirias
Acum am inteles, deci poate fi facuta pe o perioada determinata...multumesc !
Răspuns la discuția mutatie pentru un chirias
Va multumesc pt raspuns, dar eu nu intentionez ca el sa ramana mai mult de 4-5 luni in apartament, si nu as vrea sa ii fac resedinta lui.
Va rog frumos pt un raspuns la o problema a mea, sunt proprietarul unei locuinte unde acum doi ani am lasat un nepot sa locuiasca temporar fara ai percepe chirie, acum o luna o vecina m-a reclamat la sectorist si la fisc ca am chiriasi fara acte, la fisc am declarat ca nu percep chirie, dar la politia din cartier ( sectorist) a fost amendat nepotul meu pentru ca nu are mutatie provizorie, sau cam asa ceva....ce trebuie sa fac eu ca proprietar in acest caz, avand in vedere ca acest nepot nu va mai locui decat o periada scurta de timp (cateva luni) ? Va multumesc anticipat!!!
Răspuns la discuția pensie intretinere
"noi mamele nu prea acceptam asa ceva si asa sumele sunt derizorii si fostii soti nu picura nimic mai mult pe deasupra sumei stabilita in instanta "


Eu am "picurat" mult peste suma ce ar fi stabilit-o instanta, de aceea am cazut de acord cu exa sa-i platesc copilului personal si nu sa-i cheltuiasca ea cu actualul iubit....dar o sa tin cont de parerea "mamei" Anjelique....X-(
Răspuns la discuția pensie intretinere
Multumesc f mult pentru raspuns, asa este, daca vrea sa-mi faca rau, dar eu am multi martori, profesori de meditatie, vecini, prieteni....si pana la urma chiar fiimea , nu poate sa spuna ca nu o ajut....o sa vad in ce "ape se scalda exa" ....inca odata multumesc !!!!!=D>
Sunt divortat din anul 1997, copilul este la mama, am trimis pensie de intretinere prin mandat postal cu confirmare de primire pana in anul 2004, de atunci am ajuns la un acord cu fosta sotie sa nu mai trimit postal ci sa cumpar sau sa dau bani copilului dupa nevoi si posibilitatea mea...pana acum vreo trei luni cand nu am mai putut da bani ( criza, lipsa serviciu....etc), poate fosta sotie sa ma dea in judecata si pt perioada cand nu am trimis cu mandat bani ? ( copilul face in noiembrie 18 ani)....
Va multumesc anticipat si astept un sfat !!!!!
Răspuns la discuția impozit forfetar
La Reg Com, si cu declaratie derogatorie la finante, de unde apartii, ...conditie...sa nu ai datorii la bugetul de stat....succes !!!!
Răspuns la discuția proprietate
Un parinte decedat, a avut si active ( bunuri imobile ) dar, si datorii....unicul mostenitor....trebuie sa achite datoriile ? Va multumesc mult !
Răspuns la discuția proprietate
SA fiu mai explicit....mosteneste si datoriile ? fiind ale parintelui....