Sincer cam da, asta adac vrea sa va faca rau. Cel mai bine e sa discutati cu fosta dumneavoastra sotie si sa ajungeti la un acord, pentru ultimele trei luni si pentru lunile care au mai ramas pana la implinirea varstei de 18 ani a copilului, avand in vedere situatia economica in care v-ati aflat, cred ca tot fata in fata trebuie sa rezolvati problema. Tatal copilului o sa ramaneti mereu, sprijin pentru copil trebuie sa fiti nu numai material. Pana la urma cel mai important e relatia cu copilul dumneavoastra. Pentru asta merita sa luptati. Nu chiar tot se rezolva in instanta fuga.
Cu stima
Angela
Multumesc f mult pentru raspuns, asa este, daca vrea sa-mi faca rau, dar eu am multi martori, profesori de meditatie, vecini, prieteni....si pana la urma chiar fiimea , nu poate sa spuna ca nu o ajut....o sa vad in ce "ape se scalda exa" ....inca odata multumesc !!!!!=D>
Eu nu cred ca ati fost atat de naiv incat sa nu mai trimiteti bani prin mandat postal , pur si simplu cred ca nu ati mai vrut sau nu ati mai putut sa trimiteti . In ceea ce priveste ca fosta sotie v-a spus sa nu mai trimiteti postal sau ca a negociat cu dumneavoastra cuantumul pensiei iarasi este ceva stufos , noi mamele nu prea acceptam asa ceva si asa sumele sunt derizorii si fostii soti nu picura nimic mai mult pe deasupra sumei stabilita in instanta . Neplata a minimum doua luni consecutive a pensiei de intretinere se considera abandon de familie prevazut de art.305 alineatul 1 litera C Cod Penal , iar fosta sotie va poate da in judecata si pentru perioada in care nu ati mai trimis banii cu mandat .
"noi mamele nu prea acceptam asa ceva si asa sumele sunt derizorii si fostii soti nu picura nimic mai mult pe deasupra sumei stabilita in instanta "
Eu am "picurat" mult peste suma ce ar fi stabilit-o instanta, de aceea am cazut de acord cu exa sa-i platesc copilului personal si nu sa-i cheltuiasca ea cu actualul iubit....dar o sa tin cont de parerea "mamei" Anjelique....X-(
Imi pare rau ca va razboiti cu mine , raspunsul l-ati dat acuma tot dumneavoastra , in momentul in care ati simtit ca fosta sotie are un iubit ati sistat si plata pensiei de intretinetre , in 99 % din cazuri se intampla asta . Intotdeauna copiii sunt cei ce sufera in urma divortului parintilor , sunt folositi ca arme de atac si e pacat si dureros .Eu v-am dat un sfat foarte bun , v-am prevenit pentru ceea ce va asteapta asa ca ati face bine sa trimiteti in continuare banii dar numai cu dovada ca i-ati trimis , iar daca fiica dumneavoastra v-a opta sa mearga si la universitate v-a trebui sa o sustineti si in continuare , sistarea platii de intretinere nu se va sista fix la 18 ani daca ea face dovada ca studiaza . Si inca ceva ... eu sunt cu adevarat mama nu intre ghilimele , am doi fii ... Va multumesc !