avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Activitate cristeaaugustin35

Activitate cristeaaugustin35

Buna ziua!
Lucrez la o firma de proiectare si patronul a instalat camere de supraveghere video pentru efractie.
Intrebarea mea este daca el are voie sa ne urmareasca pas cu pas in tot ceea ce facem si pe deasupra sa ne dea telefoane de amenintare ca de ce nu lucram , ca el se uita pe camere si ne vede ca povestim si chestii din astea.
Se poate depunere ceva plangere undeva pentru stress la serviciu de ex?
Va multumesc

Răspuns la discuția frate decedat -- eu ce pot face?
Cazul meu cu fratele este ff clar:Inculpatul a patruns pe contrasens(probabil a adormit),in linie dreapta.
In masina au mai fost tatal meu, un unchi si nasul fratelui meu care a decedat si el pe loc.Deci doi morti si doi raniti.familia nasului decedat a luat 140000miilei de la aliantz tiriac(societatea asiguratoare),unchiul ranit 15000.Pentru noi sau dat 80000 pe care i-am refuzat deocamdata.
Acum intrebarea mea este daca am facut bine sau nu?In familie am stabilit pretenti mai mari(numai cheltuieli de inmormantare au fost de circa 20000).
Va multumesc
Buna ziua tuturor.
Cineva a accidentat mortal pe fratele meu in sept anul trecut.
Sa intervenit prin societatea de asigurari sa intervina repede cu niste bani pe care insa i-am refuzat, cu intentia de a merge pe calea procesului.
Acum avocatul nostru o da inapoi ca e mai bine totusi sa luam banii si gata sa semnam actele ca nu mai e nici o pretentie asupra vinovatului.
Mentionez ca dosarul e inca la procuror iar procesul inca nu a inceput
Ce se poate face?
E mai bine de luat acei bani sau sa mergem pe calea procesului?
Mentionez ca fratele avea 25 de ani si era subofiter ISU si necasatorit.