avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Camera de supraveghere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Camera de supraveghere

Buna ziua!
Lucrez la o firma de proiectare si patronul a instalat camere de supraveghere video pentru efractie.
Intrebarea mea este daca el are voie sa ne urmareasca pas cu pas in tot ceea ce facem si pe deasupra sa ne dea telefoane de amenintare ca de ce nu lucram , ca el se uita pe camere si ne vede ca povestim si chestii din astea.
Se poate depunere ceva plangere undeva pentru stress la serviciu de ex?
Va multumesc

Cel mai recent răspuns: stelian67 , utilizator 23:30, 23 Februarie 2011
Credeti-ma in vremurile acestea el (patronul) este mult mai stresat decit dvs cind va vede ca stati la sueta si nu lucrati.#-o
Iar raspunsul este NU .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intimitati - supraveghere video spatii comune Rasvanh Rasvanh 1. Locuiesc intr-un bloc cu 8 nivele, la parter avem o vecina care a montat, pe holul de acces chiar in fata liftului, o camera de suprveghere care, zice ... (vezi toată discuția)
Este legal ? ioanaconti ioanaconti Lucrez la un restaurant chinezesc că ospătar, unde suntem monitorizați mon stop , eu si colegii mei din bucătărie, cu camere de supraveghere. Problema ... (vezi toată discuția)
Buna ziua as avea 2 intrebari. 1. de la ce varsta trebuie trecut ... Iuliannnn Iuliannnn buna ziua As avea 2 intrebari. 1. De la ce varsta trebuie trecut minorul la intretinerea blocului? Daca se poate si un link cu legea respectiva aprobata si ... (vezi toată discuția)