avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Activitate andutzu333

Activitate andutzu333

Discuție poprire
buna ziua!ma confrunt din nou cu o problema si va rog tare mult sa ma ajutati!am o decizie de executare silita pentru un credit,in urma careia mi s-a pus porire pe salariu,din mai 2015!firma la care lucrez vireaza acesti bani,lunar,inca din luna mai pentru ca nu-mi primesc salariu pe card!sper ca intelegeti ce spun!problema este ca,zilele trecute mi s-a pus poprire si pe contul care il am deschis la banca transilvania si pe care aveam si eu ceva banuti din alocatia copilului!este normal sa mai puna,acum,poprire pe cont o data ce eu platesc...????multumesc mult si un an nou fericit tuturor!
Buna ziua!am si eu nevoie de ajutorul vostru!tocmai am aflat ca am fost data in judeacata de un lichidator juridic,nu stiu daca pot sa-i dau numele,pentru o datorie mai veche la o firma de apa si canalizare care este declarata in faliment din 2011!as avea fosrte mult d povestit de aceasta firma,cum s-a ajuns la aceasta dotorie imensa pe care o am la ei si mai ales,penalitatile sunt mult mai mari decat debitul!ce pot face eu in acest proces,nu am nici o proba scrisa!ce voi pati in urma acesti proces?
multumesc anticipat tuturor!o saptamana usoara!