buna ziua!ma confrunt din nou cu o problema si va rog tare mult sa ma ajutati!am o decizie de executare silita pentru un credit,in urma careia mi s-a pus porire pe salariu,din mai 2015!firma la care lucrez vireaza acesti bani,lunar,inca din luna mai pentru ca nu-mi primesc salariu pe card!sper ca intelegeti ce spun!problema este ca,zilele trecute mi s-a pus poprire si pe contul care il am deschis la banca transilvania si pe care aveam si eu ceva banuti din alocatia copilului!este normal sa mai puna,acum,poprire pe cont o data ce eu platesc...????multumesc mult si un an nou fericit tuturor!
Daca este contul unde intra alocatia copilului faceti o sesizare catre conducerea bancii si va deblocheaza suma retinuta. Daca este un cont unde depuneti dvs. alocatia copilului, nu se vede ca banii provin din alocatie. In orice caz mergeti la Administratia Financiara, la biroul de unde se trimit aceste popriri si explicatile situatia. Sigur o sa primiti un raspuns.
Datorie banca
nicol-dd
Buna ziua, am o cunostinta care are o datorie la o banca ajungandu-se la executie. Banca la care I se vireaza drepturile salariale I-a blocat cardul lasand sa ... (vezi toată discuția)
Cont blocat de anaf
eriklud
Buna,
ANAFul ne-a blocat contul bancar din cauza datoriilor la bugetul de stat.
Eu estimez ca o sa avem nevoie de circa o luna sa ne platim datoriile si sa ... (vezi toată discuția)