avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Proces cu lichidator juridic
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Proces cu lichidator juridic

Buna ziua!am si eu nevoie de ajutorul vostru!tocmai am aflat ca am fost data in judeacata de un lichidator juridic,nu stiu daca pot sa-i dau numele,pentru o datorie mai veche la o firma de apa si canalizare care este declarata in faliment din 2011!as avea fosrte mult d povestit de aceasta firma,cum s-a ajuns la aceasta dotorie imensa pe care o am la ei si mai ales,penalitatile sunt mult mai mari decat debitul!ce pot face eu in acest proces,nu am nici o proba scrisa!ce voi pati in urma acesti proces?
multumesc anticipat tuturor!o saptamana usoara!
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 09:24, 9 Martie 2015
Daca nu va aparati si nu aduceti probe, puteti fi obligata la plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani din concedii medicale kamytza01 kamytza01 buna seara, va rog frumos sa imi spuneti: mai pot recupera banii pe concediile medicale de sarcina si lauzie de la firma unde am lucrat??? mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Evictiune DUM_LIVIU DUM_LIVIU Buna ziua, Am achizitionat in 2011 o locuinta intr-un ansamblu rezidential. Casa a fost achizitionata cu utilitati (apa, canalizare, gaz, ... (vezi toată discuția)
Procedura insolvenþei – faliment dorin55 dorin55 Buna tuturor, am o speta mai ciudata, dar va rog mult daca se poate sa-mi oferiti cateva sfaturi... Multumesc. iata speta: in 1997 am facut un SRL cu un ... (vezi toată discuția)