avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Activitate gabricris2000

Activitate gabricris2000

As avea si eu o intrebare. Am o firma care o sa se ocupe cu importul si vanzarea de odorizante auto si de interior. Sediul social este facut intr-un aparatament in alt judet si acolo as dori sa fie doar locul unde primesc corespondenta. Pentru birou/primirea comenzilor pe net si vanzarea efectiva a odorizantelor as vrea sa deschid un punct de lucru intr-un aparatament inchiat. In declaratie Model II de la registrul comertului pentru deschiderea punctului de lucru, cea conforma cu Legea 359/2004 este specificat ca *declar pe proprie raspundere ca cunosc si respect legislatia in domeniul : sanitar, protectia mediului, protectia muncii, sanitar - veterinar si pentru siguranta alimentelor*. La ce anume se refera aceste puncte?De ce anume este necesar in afara de acordul vecinilor si contractul de inchiriere? Am nevoie de:
- avizul pompierilor;
- ceva conditii igienico - sanitare, de mediu, protectia muncii?
Multumesc.
Banii din credite au fost investiti in renovarea casei..insa nu cred ca mai sunt facturi care sa ateste lucrurile acestea. Cert este ca pe parcursul casatoriei mamei cu tatal meu au fost facute credite. Practic daca venim cu dovada ca acele credite au fost facute (contractele de credit sau eventual o situatie de la banca) mama poate si ea sa aiba o parte din mostenire, nu? Si daca este asa practic...o instanta judecatoareasca poate hotara asta si nu o succesiune obisnuita, nu?
Buna ziua. In urma cu 2 saptamani bunica mea a murit. In urma ei au ramas ca mostenitori fiul unic (tatal meu) si bunicul meu. Singur act de propritatea asupra casei si terenului este un act de mostenire pe numele bunicii mele. In casa s-au investiti bani proveniti din credite facute pe numele meu, al mamei mele. Prima intrebare era cum se impart casa si terenurile?
In al doilea rand am observat ca tatal meu are un comportament foarte ciudat as putea sa spun ca a luat-o razna, bea urla, minte, tipa, avand de aseamenea un comportament foarte violent si imi este teama ca la un moment dat ar putea sa vanda casa. Cum este posibil sa solicit un examen psihologic...sau daca aduc martori se poate obtine un act care nu sa nu permita sa ia decizii in legatura cu casa?

Multumesc.

Cristina