avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Conditii deschide punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Conditii deschide punct de lucru

As avea si eu o intrebare. Am o firma care o sa se ocupe cu importul si vanzarea de odorizante auto si de interior. Sediul social este facut intr-un aparatament in alt judet si acolo as dori sa fie doar locul unde primesc corespondenta. Pentru birou/primirea comenzilor pe net si vanzarea efectiva a odorizantelor as vrea sa deschid un punct de lucru intr-un aparatament inchiat. In declaratie Model II de la registrul comertului pentru deschiderea punctului de lucru, cea conforma cu Legea 359/2004 este specificat ca *declar pe proprie raspundere ca cunosc si respect legislatia in domeniul : sanitar, protectia mediului, protectia muncii, sanitar - veterinar si pentru siguranta alimentelor*. La ce anume se refera aceste puncte?De ce anume este necesar in afara de acordul vecinilor si contractul de inchiriere? Am nevoie de:
- avizul pompierilor;
- ceva conditii igienico - sanitare, de mediu, protectia muncii?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:06, 9 Decembrie 2010
Se refera la faptul ca va asumati cunoasterea legii si in cazul in care vin in control cei de la si nu respectati ce v-ati asumat la infiintarea firmei, platiti amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Norme sanitare CristinaAna CristinaAna Buna seara, Solicit ajutorul unuia dintre consultantii juridice pentru a afla care este legea care reglementeaza normele igienico-sanitare ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Firma noua vreau sa-mi deschid o sifonarie undeva la tara , locul unde se va desfasura activitatea va fi intr-o camera care se afla chiar la strada. va rog sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)
Autorizatii si acte necesare cafenea-restaurant klinox klinox Buna ziua M-ar interesa si pe mine care sunt actele si autorizatiile necesare si conditiile punctului de lucru pentru a putea deschide o cafenea/restaurant cu ... (vezi toată discuția)