As avea si eu o intrebare. Am o firma care o sa se ocupe cu importul si vanzarea de odorizante auto si de interior. Sediul social este facut intr-un aparatament in alt judet si acolo as dori sa fie doar locul unde primesc corespondenta. Pentru birou/primirea comenzilor pe net si vanzarea efectiva a odorizantelor as vrea sa deschid un punct de lucru intr-un aparatament inchiat. In declaratie Model II de la registrul comertului pentru deschiderea punctului de lucru, cea conforma cu Legea 359/2004 este specificat ca *declar pe proprie raspundere ca cunosc si respect legislatia in domeniul : sanitar, protectia mediului, protectia muncii, sanitar - veterinar si pentru siguranta alimentelor*. La ce anume se refera aceste puncte?De ce anume este necesar in afara de acordul vecinilor si contractul de inchiriere? Am nevoie de:
- avizul pompierilor;
- ceva conditii igienico - sanitare, de mediu, protectia muncii?
Multumesc.
Se refera la faptul ca va asumati cunoasterea legii si in cazul in care vin in control cei de la si nu respectati ce v-ati asumat la infiintarea firmei, platiti amenda.
Norme sanitare
CristinaAna
Buna seara,
Solicit ajutorul unuia dintre consultantii juridice pentru a afla care este legea care reglementeaza normele igienico-sanitare ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Firma noua
vreau sa-mi deschid o sifonarie undeva la tara , locul unde se va desfasura activitatea va fi intr-o camera care se afla chiar la strada. va rog sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)