avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Activitate maariusboros

Activitate maariusboros

Răspuns la discuția Cand poate iesi mama la pensie?
Buna ziua. Multumesc de raspunsuri. Mai am o singura intrebare : Tatal meu este nascut in 17.07.1953 , 13 ani de grupa a -2 a , vechime in campul muncii 36 ani , cotizatia la zi , 7 ani pensionat pe caz de boala gradul 2 , as dori sa stiu cand poate iesi la pensie anticipata . Precizez ca acum i-au scos pensia pe caz de boala .
Răspuns la discuția Cand poate iesi mama la pensie?
Pentru mama mea am intrebat , multumesc de raspuns, ea e nascuta pe 25.11.1954 . Cotizatia la zi , 34 ani vechime.
Buna Ziua , Am 4 copii si am 57 ani , as dori sa stiu daca mai este in vigoare legea cu reducerea anilor de pensie daca am 4 copii.. Multumesc.
Răspuns la discuția Condus Fara Permis
Multumesc deci in concluzie poate sa dea de permis din nou. incaodata multumesc
Cumnatul meu a condus fara permis in 2007 si are cazier. Si vrea sa faca Scoala de Soferi . Am o intrebare pt. dumneavoastra . Mai poate da de permis daca in cazier are scris asa : Condamnat la 6 luni inchis cu suspendare (conf. art. 81,71 al. 5 CP) Pe termen de incercare de 2 ani si 6 luni pentru art. 86 al. 1 - OUG. 195/2002 cu art 74 lit. c , 76 lit. d CP cu aplic art. 71, 64 lit. a teza II lit b CP , Sp 31 / 15.01.2008 , Dos. 7443 / 279 / 2007 a Jud. P. Neamt.