avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Activitate Lucian_Stroe

Activitate Lucian_Stroe

Asa e, stiu tarlaua si parcela, plus ca am o schema cu vecinii, dar numai atat. Deci primaria e solutia?
Ce e ala "numar CF"?
Google Maps nu stie nimic de tarla si parcela, cel putin asta reiese din ce vad eu.
Deci ca sa revin... Google Maps habar n-are de tarla si parcela, cel putin asta reiese din ce vad eu.
Nu-mi arata nimic Google maps. Sunteti sigura?
Cine anume mi-l arata?
Am un teren extravilan, stiu tarlaua si parcela, dar nu stiu sa-l localizez pe harta. Este posibil? Ma poate ajuta cineva?
Sau aici, in legea 209/2019?

"Art. 142. -
Beneficiarul plății suportă prețul perceput de prestatorul său de servicii de plată, iar plătitorul suportă prețul perceput de prestatorul său de servicii de plată atunci când operațiunile de plată sunt efectuate în interiorul Uniunii Europene sau al Spațiului Economic European și atât prestatorul de servicii de plată al plătitorului, cât și cel al beneficiarului plății sau prestatorul de servicii de plată unic din cadrul operațiunii de plată se află pe teritoriul acesteia/acestuia.

Art. 143. -
Prestatorul de servicii de plată nu împiedică beneficiarul plății să ofere plătitorului o reducere sau să îl orienteze în alt fel către utilizarea unui anumit instrument de plată.

Art. 144. -
Se interzice beneficiarului plății să solicite plătitorului un preț suplimentar sau orice fel de comisioane pentru utilizarea unui anumit instrument de plată."
Cumva aici?

"Articolul 116
În cazul în care o operațiune de plată nu implică nicio conversie monetară, beneficiarul plății suportă prețul perceput de prestatorul său de servicii de plată, iar plătitorul suportă prețul perceput de prestatorul său de servicii de plată.
Articolul 117
Beneficiarul plății nu poate solicita plătitorului un preț suplimentar pentru utilizarea unui anumit instrument de plată."
Unde, mai exact, in aceasta ordonanta se afla raspunsul la ceea ce intrebam eu?