N-am divortat deoarece nu am un serviciu stabil, lucand la negru. Ceea ce insemna, cred eu, ca este in dezavantajul meu de a deschide acum divortul pt. a-mi fi incredintata fetita. Stiu ca este o responsabilitate imensa, de aceea nu ma pot afirma in instantam,deocamdata,pt divort. Cand voi avea serviciu cu contract de munca (???) cu siguranta voi lupta legal pt.fetita mea.
Multumesc foarte mult pt pormtitudine, si scuze ca n-am raspuns promt, de oarece nu am internet acasa. Verificarea e-mail-urilor le fac la Internet Cafe.
Sunt acuzata - acum 7 zile - de catre sotul meu (despartiti de 1 an si fetita noastra de 4 ani si 8 luni locuind cu mine cu chirie), prin plangere la Politie ca am jignit-o pe soacra mea "babeta- vrajitoare" prin sms. Fapta a fost dintr-un impuls la nervi. Ce sanse am sa ies cu brio din aceasta poveste sau pedeapsa minima? cu art.de lege mentionat. Daca inca nu suntem divortati - nicio actiune de divort - este valabila plangerea lui impotriva mea?
- La primul termen de citare la Politie, am dreptul de a asolicita o amanare pt angajare avocat (tragere de timp)?
La Politie, cand voi fi citata, trebuie obligatoriu sa ma prezint la prima citare?
Ce trebuie sa fac/sa spun la prima infatisare la Politie? Sa recunosc? Sa declar fapta mea - recunoscand-o? Sunt obligata sa raspund verbal la acuzati, sau in scris? Sau exista sansa pt "iertare", pt a-si retrage plangerea?
Cand trebuie sa sosesca prima citatie de la depunerea plangerii?
- Pt. jignirile aduse pot solicita proba cu interogatoriu pe urmat.martori (adica amanta sotului meu + soacra mea) + proba cu sms?
Acum 3 luni m-a jignit boschetara (tardiv informata - la 2 lu:(ni plangerea) Pt ca toata viata am fost orfana si n-am avut casa, locuind cu chirie din casa in casa,dupa posibilitati financiare:jignindu-ma boschetara.Asa se justifica impulsul meu.
Are dreptul sotul meu sa ma dea in judecata pt jignirea mamei lui, daca inca nu suntem divortati?
Mi-am jignit soacra pt.ca ea a impulsionat dezbinarea casniciei, venind constant ex-iubita sotului meu, sub pretextul asistenta la domiciliul socrilor mei (ex-iubita sotului meu inaintea casniciei noastre), zi de zi (idem si el vizite la maica-sa), de 3 ani incoace, ca in final devenind amanta sotului meu (pt.casa ei), jignind-o din impuls.Merita. Soacra mea a dezbinat familia fetitei mele in interesul casei amantei.
Urmeaza sms adresat soacrei mele pe 18 aug.2010 si trimis acest sms si amantei sotului meu, pt a vedea in ce s-a bagat.
Vrajitoare, cat n-ai fost prinsa cu mana-n sac, emanai aere si pretentii de doamna nobila & bosumflata. Spulberandu-se sansa casei fiului tau prin nor-ta, hoasca, te-ai orientat sa gasesti pampalaului amanta cu casa (sluga pt. tine) prin farmece/vraji Babeta, te afisai cu blanuri & aur, iar fiului COATE GOALE oferindu-i doar o perna ca zestre. Nici macar un asternut & ficiorul sexeaza amanta in asternuturile sotiei. Ma-sa UMILIND fiul prin prestanta Ei + destramand Anei Fam.
Va rog, ajutati-ma,raspundu-mi la acesta situatie. Multumiri anticipate!
Cu respect, Mariana
femeia-mama ce drepturi trebuie sa-si ceara in instanta pt ea si copilul ei?
Vreau sa divortez de sotul meu. Avem o casnicie trecut de 7 ani, avem o fetita de 4 ani si 6 luni,nu avem partaj.
Motivul divortului: incompatibilitate de caracter - gandire, violenta verbala si fizica de fata cu fetita de 4 ani si 6 luni, luadu-mi apararea fetita mereu.
Fetita a devenit rasfatata lui taticu', fara sa fiu respectat de amandoi, iar fetita (din ceea ce a vazut in casa noastra) mereu sare la bataie la mine, spunandu-mi mereu, cand nu-i convine ceva ca-i spune lui tata sa ma bata.
Acum 1 an mi-am luat fetita de la domiciliul conjugal si mi-am parasit fetita. De atunci si pana acum am locuit singure intr-o camera la un camin de familisti (baie si bucatarie amenajat in camera), cu minim strictul necesar nevoilor noastre. Dupa 2 luni (in urma discutiilor la telefon cu mine) domnul isi viziteaza fetita aproape constant (impus de mine - ca fetita trebuie sa se bucure si de mama si de tata), contribuind banesc intr-un an pt. nevoile fetitei doar 3 luni, pe motiv ca n-a avut de lucru.
Este pt fetita un tata bun, mai puntin doar faptul stie sa se faca inteles de a nu ma respect fetita, insa nu consider ca-i un exemplul bun in viata fetitei mele, pt. cultura si obiceiurile verbale (vulgar - ca de profesie este instalator si sofer). Eu sunt operator calculator.
Fetita era foarte irascibila acasa si-n societate (la gradinita) in perioada cat am locuit impreuna, iar perioada cat a locuit fetita doar cu mine, fetita s-a schimbat total moral/cultural, devenind un o fetita premiata, intr-un an, cu 8 diplome la diverse concursuri la gradinita si admirata la Panoul de Onoare pt. capacitate, intelegere si cochetarie.
Imi iubesc fetita ffffff mult si doresc sa-mi cresc fetita singura.