avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenintarile sunt fapte penale?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenintarile sunt fapte penale?

amenintarile sunt fapte penale?:( am fost amenintata de rudele sotului meu in fel si chip.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:52, 24 Iunie 2010
daca aveti 2 sau 3 martori da, trebuie sa existe probe in acest sens,
Ultima modificare: Joi, 24 Iunie 2010
nicoleta.baciu, utilizator
depinde de amenintare, de gravitatea ei...daca prin ea se starneste o reala teama.
daca spui in joaca " te omor din bataie"...razand este una... daca scoti cutitul si spui "sa nu mai calci pe la noi, ca iti taiem picioarele"...asta este cu totul altceva. se interpreteaza gravitatea amenintarii, in functie de probe, de modul si de tenta cu care a fost facuta.
plangere prealabima la serviciul de investigatii criminale din cadru inspectoratului de politie judetean in a carui raza teritoriala te afli sau la parchetul de pe langa judecatoria judetului tau
Pentru a primi un sfat competent, ar trebui sa detaliati despre ce este vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare - procedura plangere monica75 monica75 As dori sa stiu ce masuri se pot lua impotriva cuiva care te ameninta ca iti face rau, acea persoana este cetatean strain. (vezi toată discuția)
Vorbele "până la lege îți iei omor", "Îți dau una de te ... Cretu Jan Marian Cretu Jan Marian Vorbele \"Până la lege îți iei omor\", \"Îți dau una de te las aici\", \"te bag în canal\" .. sunt infracțiuni? Cu astfel de amenințări și cu ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor andrale andrale Poate ati citit in presa Constanteana de un tata care si a injunghiat fiul. O sa spuneti ca este un tata criminal dar stati asa sa va povestesc. Fiul se duce ... (vezi toată discuția)