avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1926 soluții astăzi
Forum Activitate eugenbv

Activitate eugenbv

Răspuns la discuția fals in cartea de munca
Va multumesc pentru raspunsuri. O seara placuta.
Răspuns la discuția fals in cartea de munca
am discutat problema asta la firma si patroana mia zis ca contabila ia cartea de munca sa vada ce poate face adica sami faca un act aditonal cu marire de salariu care sa compenseze zilele de concediu dar compenseaza ca vechime?Se poate face asta si compeseaza zilele de concediu?Pot sa merg in judecata chiar daca nu am facut sesizare la ITM personal?Tinand cont ca pot dovedi ca am lucrat perioada asta cu zilele de concediu fara plata si nu recunosc semnatura pe cererile facute pentru concediu fara plata.
am ridicat caretea de munca de la ITM in urma demisiei si am constatat ca am 156 zile concediu fara plata fara sa stiu de ele mentionez ca 2 colege au patit la fel si au facut sesizarea la itm si nu sa solutionat nimic. ce este de facut in acest caz? probabil are relati mari la itm brasov
Buna seara . Lucrez la o societate in constructi si ziua de salariu se tot amana pe motiv ca nu sunt bani dar lucrez 10 11 ore zilnic in constructie. Din ce se vorbeste in firma de la agajati mai vechi se plang ca au restante salariale de peste 3 si 4 luni si motivul pentru care nu inceteaza lucrul este ca cine isi da demisia nu vede nici un ban din salarile restanta . Intrebarea este ce este de facut in acest caz si cum se poate recupera salarile restante cuvenite?