avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Activitate alex_z

Activitate alex_z

Răspuns la discuția demisie
nu am avut martori...dar exista filmare video din kre s vede k am fost agresata
Răspuns la discuția demisie
Aici unde lucrez asa e..nu stiu ce a fost in capul meu...am scris demisia in 2 copii si am semnat o dar fara data...au trecut 2 saptamani de atunci...directorul nu stie ce s a intamplat dar a aflat pt k m am inscris in sindicat si acestia au cerut anularea demisiei si directorul a spus k demisia mea e nula...acum investigheaza cazul...exista filmare video.doar k mi e teama sa nu afle sefa mea pt k e in stare sa ma faca sa plec eu de buna voie:(
Discuție demisie
Buna!am avut un conflict cu un coleg de servici in timpul orelor de munca..totul a decurs de la o gluma ..apoi cu o lovitura si apoi cu amenintari..in urma faptelor angajatorul ne a pus sa ne scriem demisia dar fara data iar la prima abatere ne da afara..e posibil asa ceva?specific k eu sunt cea agresata si fizic si verbal.Multumesc!
Buna.
Am si eu o nelamurire,sper sa ma puteti ajuta.Acum 2 luni m am mutat din apartamentul de unde stateam,knd m am mutat acolo am dat 150 euro garantie,iar chiria apartamnetului era 200 de euro,stateam 3 fete si dadeam fiekre 200 euro la 3 luni,in fine,problema este k m am mutat de ascolo cu una din fete ea a dat 100 euro garantie knd s a mutat acolo,noi nu am incheiat nici un contract cu proprieterul,el a zis k ne da banii knd o sa fie pe 0 toate cheltuielile,insa noi nu mai avem nici o treaba cu cheltuielile pt k am platit tot ce era de platit :asociatie,curent etc...au trecut 2 luni...se pare k tot ne amana cu garantia...e posibila sa putem face ceva k sa ne recupaeram banii chiar dak nu avem contract cu el? 10x