avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... recuperare garantie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

recuperare garantie

Buna.
Am si eu o nelamurire,sper sa ma puteti ajuta.Acum 2 luni m am mutat din apartamentul de unde stateam,knd m am mutat acolo am dat 150 euro garantie,iar chiria apartamnetului era 200 de euro,stateam 3 fete si dadeam fiekre 200 euro la 3 luni,in fine,problema este k m am mutat de ascolo cu una din fete ea a dat 100 euro garantie knd s a mutat acolo,noi nu am incheiat nici un contract cu proprieterul,el a zis k ne da banii knd o sa fie pe 0 toate cheltuielile,insa noi nu mai avem nici o treaba cu cheltuielile pt k am platit tot ce era de platit :asociatie,curent etc...au trecut 2 luni...se pare k tot ne amana cu garantia...e posibila sa putem face ceva k sa ne recupaeram banii chiar dak nu avem contract cu el? 10x
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 12:48, 25 Iunie 2010
Daca nu aveti contract inseamna ca nu a declarat "veniturile din inchiriere" :D
Intrebati-l daca prefera sa dea garantia inapoi sau doreste un denunt pentru evaziune fiscala:weg:
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzata de fostul proprietar Alecsa90 Alecsa90 Pana acum 2 sapt stateam in chirie, plateam 150 euro( 100euro chirie+50euro intretinere) banii pe care i dadeam lui. M-am mutat deoarece administratorul m-a ... (vezi toată discuția)
Mafia imobiliara CarinaNicoleta_G CarinaNicoleta_G Buna seara, Va scriu pentru ca in data de 9 iulie 2017, am semnat un contract facut de un agent imobiliar pentru o garsoniera in sector 3 Bucuresti. In ... (vezi toată discuția)
Declaratie falsa - fisc alexoiu alexoiu As dori daca ma puteti ajuta in urmatoarul caz: - am inchiriat un apartament in iarna anului trecut - contractul de inchiriere a aparut din partea ... (vezi toată discuția)