Buna!am avut un conflict cu un coleg de servici in timpul orelor de munca..totul a decurs de la o gluma ..apoi cu o lovitura si apoi cu amenintari..in urma faptelor angajatorul ne a pus sa ne scriem demisia dar fara data iar la prima abatere ne da afara..e posibil asa ceva?specific k eu sunt cea agresata si fizic si verbal.Multumesc!
nu, nu este posibil asa ceva, eu unul zic ca a fost o chestie cu care sa va aiba la mana, nu este legal sa va oblige la asa ceva...
impotriva colegului va puteti indrepta cu o plangere
:)) Da cum adica "v-a pus" ?? Adica v-a obligat sa scrieti o foaie volanta ...cum ca va dati demisia? ce haios? si voi ati scris? Si asta nu ar fi o problema.Problema ar fi daca ati si semnat-o.Ca data din calendar o poate trece si sefu ala.Si de dat va poate da afara oricand :banned: dar doar in cazul in care acele hartii volante le-ati semnat.Si daca le ati semnat cum sa poate una ca asta? SI daca ati fi refuzat sa scrieti ce se intampla? Draga alex_z mergi tu frumos la sefu ala ...si povestestei care e treaba...cu lux de amanunte.. ideal ar fi sa faci tu o foaie de hartie deaia care incepe cu "Domnule Director......" si sa scrii totu acolo si sa o inregistrezi la secretariat. Asta daca nu te simti cumva cu musca prin caciula. SI ganditi fratilor cand faceti ceva. Pai v-ati scris demisiile in alb. Le ati semnat.PAi maine va poate da afara cu brio.si nu din cauza ca aveti voi altercatii.ci fiindca mai demult vroia sa scape de voi si asta a fost o ocazie favorabila.Cititi posturile pe aici...sa vedeti despre cate fapte asemanatoare e vorba...semnari de contracte necitite... semnari de clauze abuzive cu banca....etc...etc.....:fight:
Aici unde lucrez asa e..nu stiu ce a fost in capul meu...am scris demisia in 2 copii si am semnat o dar fara data...au trecut 2 saptamani de atunci...directorul nu stie ce s a intamplat dar a aflat pt k m am inscris in sindicat si acestia au cerut anularea demisiei si directorul a spus k demisia mea e nula...acum investigheaza cazul...exista filmare video.doar k mi e teama sa nu afle sefa mea pt k e in stare sa ma faca sa plec eu de buna voie:(
Dupa demisie
ramona39
Buna seara! Am o intrebare vis-a-vis de ce poate face angajatorul dupa ce a aprobat o cerere de demisie. am fost constransa sa-mi dau demisia intr-o zi de ... (vezi toată discuția)