avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Activitate costi_sos

Activitate costi_sos

Bună ziua, Care sunt obligațiile angajatorului (salariu și taxe) pentru un angajat nou care intra în concediu medical și are o vechime de
1 saptamana la actualul loc de munca în condițiile în care nu a prezentat adeverinta cu ultimele 6 luni de la locul de munca precedent.
După cate luni se poate încheia contractul dacă concediul se prelungește. (2 luni în prezent).
Eu aveam RCA. Masina mi-am facut-o pe RCA-ul lui, iar el si-a facut-o pe CASCO. In hotararea instantei scrie decat ca se anuleaza procesul verbal de contraventie, de mine nu scrie nimic, cum ca as fi eu vinovat sau ceva asemanator. Ce am de facut eu in situatia aceasta?
Cum procedez pentru formularea recursului? Avocat trebui sa imi iau eu sau cum se procedeaza? Unde ma adresez prima data? Va multumesc!
In urma cu un an am avut un accident din cauza altui conducator auto, acesta neacordand prioritate, iar Politia mi-a dat dreptate mie. Prin urmare, mi-am reparat masina pe asigurarea lui RCA. Acest conducator a intentat proces brigazii rutiere, eu fiind citat ca intervenient fortat si nu m-am prezentat nici eu nici cei de la brigata de politie. El a putut sa declare dupa bunul plac cum a fost situatia, aducand si martori care sa ii sustina afirmatiile. Hotararea instantei a fost de anulare a procesului verbal de contraventie.
Intrebarea este: eu ca urmare a acestei hotarari voi fi sanctionat in vreun fel? Firma de asigurare a lui ma va da in judecata pentru repararea daunelor din moment ce instanta a hotarat in favoarea lui? Dreptul de recurs are termen de 15 zile.
Va rog sa ma informati cum ar trebui sa procedez. Va multumes.