avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Activitate maura.botezatu

Activitate maura.botezatu

Răspuns la discuția evacuare chirias
art.1831 din care act normativ?
este vorba de noul con civil
Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare:
se poate face evacuarea unei locuinte fara hotarare judecatoreasca, in masura in care contractul de inchiriere a expirat, chiriasul nu a raspuns nici unei adrese din partea proprietarului prin care i se solicita prezenta pentru incheierea unui act aditional. Nu a rapsuns la nici o adresa, a parasit imobilul de cateva luni, insa are lucruri personale in imobil. Intrebarea mea este daca se pot scoate lucrurile personale din imobil, in prezenta politiei in vederea depozitarii lor pana la ridicarea lor de catre chirias. Multumesc
problema este ca din iunie mi-a dat temen abia in octombrie cu toate ca am depus la dosar dovezile platii debitului
Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea speta: s-a deschis procedura insolventei la cerea unui creditor. Ca debitor am formulat cerere de reorganizare care mi-a fost admisa si mi-am pastrat dreptul de administrare sub supravegherea administratorului desemnat. Am achitat debitul in totalitate(partial inainte de deschiderea procedurii si ultima parte dupa deschiderea procedurii. Am adus la cunostinta administratorului ca am achitat debitul partial, urmand sa-l achit in totalitate. Ideea este ca nu as vrea sa achit onorariul administratorului care este enorm, 3000 lei/luna. acumam terminat de achitat debitul si o sa ma trezesc ca trebui sa-l platesc pe admins. cu o suma enorma, pentru care nu a facut nimic. va rog sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez pentru a nu-l plati peacest adminis. judiciar. Mentionez ca avea onorariul cel mai mare dintre toate ofertele depuse la dosar. Multumesc. Astept raspunsurile dvs.