Buna ziua, locuiesc intr-un bloc cu asociatie proprie, administrator firma externa, se acumuleaza fond reparatii lunar in perioada de vara si fond antena in fiecare luna. Cheltuielile din fondul de antena, reparatii se duc pe imbunatatiri ale blocului / reparatii insa nu se afiseaza la avizier sumele acumulate si cheltuielile lunare / semestriale. Nimeni nu stie de ele, doar cei din asociatie. Stiu ca legea ii obliga sa le afiseze, insa ei nu doresc si nu stiu cum sa procedez mai departe sa afiseze toate aceste lucruri. in plus le-am cerut sa afiseze extrasul de cont lunar, si spun ca nu pot afisa din cauza GDPR. Le-am recomandat sa ascunda datele personale dar tot nu doresc sa-l afiseze. M-ar ajuta o parere, un raspuns. Multumesc.
Buna ziua, Lucrez intr-o firma de peste 3ani, sediu central al firmei in alta tara si sucursala locala in Romania. Contract full time. Am cerut marire de salariu, seful de aici spune ca seful cel mare nu doreste marirea salariului, nu doar pentru mine, pentru nimeni. Nu doreste sa plec din firma, singura varianta ar fi sa demisionez si sa ma reangajeze pe un salariu mai mare. In principiu am spus NU, dar am zis sa intreb aici, dvoastra ce ati face in cazul meu, daca ati primi astfel de propunere? Avand in vedere ca in viitorul apropiat imi doresc un copil si poate as dori sa-mi fac si un credit pentru a inlocui masina persoanala. Multumesc anticipat pentru raspuns.
Buna ziua,
Vreau sa cumpar un apartament prin programul prima casa in care proprietari sunt 3/4 copil minor 16ani si 1/4 mama acesteia. Apartamentul este sub ipoteca. Mama impreuna cu fiica reprezentata legal de curator au facut un credit pentru amenajarea unei alte case aflate sub proprietatea lor. Aparatamentul se poate scoate de sub ipoteca daca banii rezultatii din vanzarea apartamentului acopera integral creditul.
Se poate cumpara apartamentul in acest caz?