avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

apartament

Buna ziua,
Vreau sa cumpar un apartament prin programul prima casa in care proprietari sunt 3/4 copil minor 16ani si 1/4 mama acesteia. Apartamentul este sub ipoteca. Mama impreuna cu fiica reprezentata legal de curator au facut un credit pentru amenajarea unei alte case aflate sub proprietatea lor. Aparatamentul se poate scoate de sub ipoteca daca banii rezultatii din vanzarea apartamentului acopera integral creditul.
Se poate cumpara apartamentul in acest caz?
Cel mai recent răspuns: romeosuceava , utilizator 23:45, 25 Iunie 2010
daca creditul este platit, apartamentul poate fi scos de sub ipoteca.
vedeti codul familiei art 152 ... deoarere curatorii au mare putere sau nu au deloc depinde de ce vor sa faca ...stiu pt ca si eu sunt corator si am puteri mari dar sunt si legat de maini cateodata in anumite cazuri. legislativ vorbind. Verificat
Dar mai bine feritiva de increngatura asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament cu somatie de executare silita gabriela1981 gabriela1981 Buna ziua, Ajutati-ma cu un raspuns la urmatoarea intrebare:care sunt consecintele in cazul in care exista o somatie pe un apartament si nu sechestru, iar ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj, sulta achitata degeaba annca86 annca86 buna ziua,parintii mei au divortat de 10 ani.pentru a-l desplati pe tatal meu s-a facut credit ipotecar pe apartamentul lor.el si-a cumparat o casa cu acei ... (vezi toată discuția)
Este legal ca in scopul recuperarii unei datorii catre o banca executorul sa scoata la licitatie un imobil ipotecat in favoarea altei banci fara sa se ceara acordul acesteia? husseincudop husseincudop In 2008 am cumparat un apartament cu 4 camere cu credit ipotecar .Pentru a avea cei 25%pentru avans si de asemenea banii necesari ptr cheltuieli notariale si ... (vezi toată discuția)