Va multumesc tuturor pentru raspunsurile date si am inteles ca nu castig nimic daca il neg ca tata o sa incerc sa fie bine pt minor chiar daca mi se rupe sufletul . Inca o data va multumesc !!!
Dar pur si simplu nu il intereseaza vara trecuta am suportat toate cheltuielile numai eu ca sa o poata vedea si el a plecat la discoteca cu prietena lui si o lasa in grija bunicilor . Minorul e destul de mare ca sa poate intelege are 11 ani vorbeste cu el prin internet si el beat nu face altceva decat sa ma acuze si insulte de fata cu minorul , acesta se inchide in camera si plange si imi pune tot felul de intrebari la care nu pot rasunde de ce un tata isi ineaca amarul in bautura ca sa poate vorbii cu propriul copil ( absolut niciodata nu ia-m vorbit minorului rau de fostul sot sau de fostii socrii )
Buna ziua !! Eu am fost in aceeasi situatie doar ca in Spania am fost la consulatul de Barcelona o zii intreaga sa pot face hartiile necesare ( e varza acolo e o rusine) si s-a demonstrat ca am gresit ceva si dupa ce am platit pt fiecare hartie 50-70 euro nu aveau valoare asa ca am consultat un avocat de aici si mi-a spus ca daca fac mamei o imputernicire poate sa o aduca in Spania fara nici o problema . Zis si facut am trimis imputernicirea si copiile necesare dupa actele de identitate mama le a tradus in romaneste si fara probleme au zburat cu primul avion In romania au controlat actele iar dupa aceea nimeni nu a intrebat-o absolut nimic asa ca tot costul de acte s-a redus maxim 100 de euro iar la consulat am cheltuit 300+ drumul 150e Sper sa va fie de ajutor!!
Buna ziua !! Sunt o femeie divortata cu un copil minor de 11 ani si locuiesc in Spania de 8 ani ( de 2 ani cu minorul) , iar fostul sot locuieste in Romania dar nu vrea sa vina sa viziteze minorul de aceea am acte de la un psiholog cum minorul sufera si are depresii din cauza asta. Fostul plateste pensia alimentara intr-un cont din Romania si atat (pune cate un pachet din jumatate in jumatate de an cu haine care ori sunt mici ori sunt mari si dulciuri, ori vorbeste prin internet sau la telefon la fel din jumatate in jumatate de an) E posibil sa-l scot din drepturile parintesti daca nu acorda atentia suficienta a minorului eu avand de la judecatorie orariul ,divortul si tote actele de la tutela minorului ? Vreau sa mai spun ca eu mi-am intemeiat o familie si mai am un minor de doi ani dar are cetatenia spaniola iar tatal acestuia e spaniol si locuim impreuna de 6 ani nu suntem casatoriti pentru ca imi este frica desi el ar dori acest lucru.