Va multumesc mult pentru ajutor,o seara buna si un paste fericit ! Va doresc,nu ca al meu fara salariu,
Se poate folosi patronul de acea declaratie pe care ne a pus sa o dam "ca suntem de acord sa ne opreasca salariul pe o luna"daca plecam fara preaviz? Ca eu cred ca asta a si urmarit mintindu ne ca dam aceasta declaratie doar ca sa aiba el o garantie ca nu plecam asa de azi pe maine si el ramane descoperit fara oameni?
Buna ziua,Lucrez la o firma la un chiosc alimentar cu inca o colega cu gestiune colectiva,am facut inventar si am iesit lipsa 160 lei ,eu am fost de acord sa pun banii la lipsa desi nu am luat nici un leu,colega nu a vrut ,pana la urma a zis ca pune si ea,seful ne a facut inventarul si innainte de a incepe nea pus sa scriem o declaratie cum ca daca plecam din firma fara preaviz suntem de acord sa ni se opreasca salariul pe o luna.Apoi a zis sa scriem o demisie la zi ,zicand ca sa aiva acoperire daca cumva noi plecam fara preaviz sa poata incheia contractul,dupa inventar ne a zis ca nu mai lucram acolo si ca se mai gandeste unde sa ne dea,salariul nu ni la mai dat nici bonurile de masa ,Ce putem face in cazul acesta.
poate sa ma oblige sa stau singur in magazin de la ora 15 la 23,30?mai ales ca este autoservire nu vinzi la geam si restul este inchis?
actele se fac tot de vanzator,recepti,retururi,proces verbal marfa expirata plus inchidere de zi cu registru casa, modalitati de plata si restul,toate actele se aseaza seara,pe ziua respectiva ,
va multumesc!eu ziceam minim doi.
buna!va rog sa mi spuneti cati angajati minim ar trebui sa fie intr un magazin cu autoservire cu o suprafata de 50mp ,care are program pana la ora 23,si in care trebuiesc facute si multe acte?
DAnici noi nu stim care ar putea fi motivele sincer nu mai intelegem nimic,asa ceva nu putem pricepe,tu ca proprietar sa nu poti sa ti ingradesti proprietatea,vecinul trece prin fata usi tale si tot tu o sicanezi pe vecina ca vrei sa ti faci gard????si mai platesti si cheltuieli de judecata....
MULTUMESC!AVOCATEI ii este cam frica sa ceara radierea si nu stiu de ce,o ia cu schimbarea servitutii...noi iam spus sa ceara direct radierea.NU este normal?
DA are alta cale de fapt o avea si innainte dar nu o folosea ,are direct din casa scari si poteca pana la strada care sa creat,doar ca terenul ei are o inclinatie de 30- 40 grade.SERVITUTEA este dreapta dar este prin fata usi casei noastre .SI odata ce are o alta cale de acces nu cred ca este corect sa sicaneze alt proprietar.