avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Activitate Axu

Activitate Axu

Am si eu o intrebare .. mi-am scos astazi certificatul medico-legal in urma careia ma gasit cu 3 fracturi la fata , una find madibula cu probleme serioase, am facut plangere la politie si am dat o declaratie , dar tind sa cred ca politistii incercau sa ma faca invinuit pentru urmatoarele ..
am fost injurat si m am dus la indivit impingand-ul putin , nesuferind o lovitura sau ceva de genul , el apoi sunandu-si niste "prieteni destul de cunoscuti de politie", din cate am aflat persoana care a sunat dupa acei batausi fiind fiul unui fost comsiar .Cum sa procedez avand si un martor cara a vazut ca nu l-am lovit trebuie sa ma astept si din partea lui la o plngere ceva ?Care sunt pasii? eu fiind destul de sifonat , el neavand nici un punct.
Va multumesc!
Răspuns la discuția cetificat medico legal
Va multumesc!
am o intrebare despre certificatul medico-legal. Intr-o seara m-am certat cu o persoana pe care l-am impins, iar individul si-a chemat intariri si mi au innegrit ochii.Tot acest individ vrea sa isi scoata certificat medico-legal el neavand nici un fel de semn pe fata/corp .Vreau si eu sa imi scot acest certificat si daca puteti sa ma lamuriti unde trebuie si ce sa fac , cat costa si ce se poate intampla? Va multumesc.