avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Despre un certificat medic-legal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Despre un certificat medic-legal

Am si eu o intrebare .. mi-am scos astazi certificatul medico-legal in urma careia ma gasit cu 3 fracturi la fata , una find madibula cu probleme serioase, am facut plangere la politie si am dat o declaratie , dar tind sa cred ca politistii incercau sa ma faca invinuit pentru urmatoarele ..
am fost injurat si m am dus la indivit impingand-ul putin , nesuferind o lovitura sau ceva de genul , el apoi sunandu-si niste "prieteni destul de cunoscuti de politie", din cate am aflat persoana care a sunat dupa acei batausi fiind fiul unui fost comsiar .Cum sa procedez avand si un martor cara a vazut ca nu l-am lovit trebuie sa ma astept si din partea lui la o plngere ceva ?Care sunt pasii? eu fiind destul de sifonat , el neavand nici un punct.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 21:21, 28 Iunie 2010
mergeti la parchetul de pe langa tribunalul in raza a carei judecatorie apartine orasul d-vastra respectiv unde s-a comis infractiunea...si depuneti plangerea direct la procurori unde spuneti tot ce s-a intamplat!
Cate zile de ingrijiri medicale ati avut conform certificatlui medico-legal?
prosecuter_badboy a scris:

mergeti la parchetul de pe langa tribunalul in raza a carei judecatorie apartine orasul d-vastra respectiv unde s-a comis infractiunea...si depuneti plangerea direct la procurori unde spuneti tot ce s-a intamplat!

Pana la urma despre care parchet vorbiti de pe langa tribunal sau de pe langa judecatorie ?
Cu respect,consider ca unde nu cunoasteti prevederi legale nu ar trebui sa incurcati persoana care are nevoie de un sfat macar din partea unui cunoscator al legii
Cu acelasi respect,va rog sa nu mai postati de dragul de a iesi in evidenta,pentru ca obtineti ,de regula, exact efectul contrar celui dorit de dvs .

Formulati la randul dvs plangere penala pentru lovire si alte violente impotriva persoanelor care v-au agresat la politie sau la parchetul de pe langa judecatoria competenta teritorial ,urmand ca in urma emiterii certificatului medico-legal,in functie de numareul de zile de ingrijiri medicale acordate sa se stabileasca incadrarea juridica corecta
Ultima modificare: Luni, 28 Iunie 2010
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soti batuti de cumnat carmen ala carmen ala Va supun atentiei urmatoarea intamplare: Dupa un eveniment neplacut in familie, fratele sotului sare la bataie, loveste cu capul prin surprindere pe sotul ... (vezi toată discuția)
Soti batuti de cumnat carmen ala carmen ala Va supun atentiei urmatoarea intamplare: Dupa un eveniment neplacut in familie, fratele sotului sare la bataie, loveste cu capul prin surprindere pe ... (vezi toată discuția)
Supus unei agresiuni,cateva opinii va rog!!! geoadrian geoadrian buna,am 17 ani,am luat 2 pumni de la un coleg (16 ani),iar altul m-a tinut(17 ani).M-au urmarit dupa orele si m-au prins singur.In urma acestor lovituri am ... (vezi toată discuția)