avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... soti batuti de cumnat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

soti batuti de cumnat

Va supun atentiei urmatoarea intamplare:

Dupa un eveniment neplacut in familie, fratele sotului sare la bataie, loveste cu capul prin surprindere pe sotul meu, fracturandu-i piramida nazala si pe mine ma smunceste de o mana, ma izbeste de coltul unei mese si ma loveste in abdomen(eu fiind insarcinata in 14 saptamani, sarcina fiind vizibila). In acel moment eram in incapere eu, sotul, fratele bataus si tatal lor.
Imediat au intrat mama mea, tatal meu,sora mea si o persoana care nu ne este ruda. Acestea au intervenit si i-au despartit. O data cu ei a intrat in incapere si copilul nostru de 5 ani care a fost ingrozitor de speriat(inca sta cu spaima ca vine unchiul si il bate si pe el, sau ca tati va muri). Imediat am sunat la 112 si a venit si politia care nu a luat nicio masura.
In urma celor mentionate, atat eu cat si sotul meu am ajuns la urgenta. Eu am certificat medico legal in care sunt mentionate vanataile si 3-4 zile de ingrijiri medicale pentru iminenta de avort. Sotul are certificat medico legal pentru fractura de piramida cu 12-14 zile de ingrijiri medicale. Au trecut de atunci 14 zile, noi nu am depus inca nicio plangere.
Fratele bataus am auzit ca a depus plangere la politie ca l-am fi batut noi si ca i-am zgariat masina. Nu ne-a intrebat nimeni nimic.
Am primit amenintari ca au platit cateva persoane care sa ne vina de hac atat mie cat si sotului meu.
Sotul meu are o pedeapsa cu suspendare de 1 an si jumatate din iunie 2006 si mi-e teama sa nu profite de lucrul asta (fratele bataus se lauda cu prieteni foarte influenti printre care si un procuror din orasul pe raza caruia ar trebui sa depunem plangere).
Mentionez ca fratele bataus are o zgarietura pe frunte , in urma loviturii prin care i-a spart nasul sotului meu, el nu a fost lovit de nici unul dintre noi.

Ce putem face in situatia de fata?
Cel mai recent răspuns: ContSters79526 , utilizator 14:34, 4 August 2009
Daca nu ati depus plangere penala cu dovezi (certificate medico-legale), nu stiu ce bine pentru dvs.Trebuie mers la plitie,si parchet ,spuneti ca va este teama.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soti batuti de cumnat carmen ala carmen ala Va supun atentiei urmatoarea intamplare: Dupa un eveniment neplacut in familie, fratele sotului sare la bataie, loveste cu capul prin surprindere pe ... (vezi toată discuția)
Constituire dosar penal Bazuga1997 Bazuga1997 Buna ziua! Am varsta de 20 de ani,iar acum șapte luni am fost intr-un club,la un moment dat sa împins unu în mine iar mai apoi m-am bruscat,moment în care ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru loviri si amenintare cu moartea ContSters404664 ContSters404664 Buna seara. Acum cateva zile am fost agresata de niste oameni in fata unui supermarket pe motiv ca as fi injurat-o pe o fata de-a lor cu cateva zile in urma ... (vezi toată discuția)