avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Constituire dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Constituire dosar penal

Buna ziua! Am varsta de 20 de ani,iar acum șapte luni am fost intr-un club,la un moment dat sa împins unu în mine iar mai apoi m-am bruscat,moment în care eu l-am lovit cu pumnul ,provocandu-i fractura de piramida nazala,el dorește să mă dea în judecată ,eu in aceea seara am anunțat poliția caci prietenii lui mă așteptau la intrarea in club,unu dintre ei mi a tras o palma de fata cu politia. Victima și a scos certificat medico-legal 14-15 zile îngrijiri medicale. Vreau doar să știu ce șanse am pentru a mi se face dosar penal....Nu de alta dar anul acesta dau la Academie . O zi buna !
Și am uitat să menționez că amândoi eram sub influența băuturilor alcoolice.
M-a bruscat*. Scuzați greșeală
Ultima modificare: Luni, 13 Martie 2017
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Daca a depus plangere penala, are martorii si CML, cam acolo se ajunge.
bine ar fi sa o rezolvati amiabil, ca intre barbati. Aveti posibilitatea ca pe tot parcursul procesului penal sa il faceti sa isi retraga plangerea sau sa negociati o intelegere amiabila cu el printr-un mediator autorizat.

Retragerea plangerii sau un ACORD DE MEDIERE intre dvs si el, va duce la inlaturrarea raspunderii penale. Deci nu veti avea cazier si fapta nu va ramane inregistrata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident alin2314 alin2314 am avut un accident in care am fost lovita pe trecerea de pietoni de un motociclist. am fracturi la piciorul stang,piramida nazala, 2 coaste rupte ,dijunctie ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru loviri si amenintare cu moartea ContSters404664 ContSters404664 Buna seara. Acum cateva zile am fost agresata de niste oameni in fata unui supermarket pe motiv ca as fi injurat-o pe o fata de-a lor cu cateva zile in urma ... (vezi toată discuția)
Suma stabilita in urma primirii unei palme (certficat medico-legal) Costina23 Costina23 Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns privind urmatoarea situatie: un apropiat a batut pe cineva, victima cere daune materiale. Batausul nu ... (vezi toată discuția)