Buna ziua! Am varsta de 20 de ani,iar acum șapte luni am fost intr-un club,la un moment dat sa împins unu în mine iar mai apoi m-am bruscat,moment în care eu l-am lovit cu pumnul ,provocandu-i fractura de piramida nazala,el dorește să mă dea în judecată ,eu in aceea seara am anunțat poliția caci prietenii lui mă așteptau la intrarea in club,unu dintre ei mi a tras o palma de fata cu politia. Victima și a scos certificat medico-legal 14-15 zile îngrijiri medicale. Vreau doar să știu ce șanse am pentru a mi se face dosar penal....Nu de alta dar anul acesta dau la Academie . O zi buna !
bine ar fi sa o rezolvati amiabil, ca intre barbati. Aveti posibilitatea ca pe tot parcursul procesului penal sa il faceti sa isi retraga plangerea sau sa negociati o intelegere amiabila cu el printr-un mediator autorizat.
Retragerea plangerii sau un ACORD DE MEDIERE intre dvs si el, va duce la inlaturrarea raspunderii penale. Deci nu veti avea cazier si fapta nu va ramane inregistrata.
Accident
alin2314
am avut un accident in care am fost lovita pe trecerea de pietoni de un motociclist. am fracturi la piciorul stang,piramida nazala, 2 coaste rupte ,dijunctie ... (vezi toată discuția)