avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident

am avut un accident in care am fost lovita pe trecerea de pietoni de un motociclist. am fracturi la piciorul stang,piramida nazala, 2 coaste rupte ,dijunctie la umarul stang. am cml 35-40 zile. va rog sa imi dati un sfat . vreau sa il dau in judecata deoarece nu ne-am inteles .
Cel mai recent răspuns: ContSters119945 , utilizator 18:04, 11 Octombrie 2010
legal aveti calitatea de parte vatamata si, cu aceasta ocazie, puteti solicita acoperirea cheltuielilor ocazionate cu acest eveniment nefericit.
Pe baza certificatului medico-legal, in functie de numarul de ingrijiri medicale, puteti sa va prezentati la politie pentru a depune plangere si pentru a se face incadrarea faptei motociclistului. Oricum, forma de vinovatie a motociclistului este culpa in acest caz, asa ca repercusiunile pe latura penala nu vor fi grave. In schumb, pe latura civila, puteti obtine unele despagubiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident profu8 profu8 Am lovit o persoana pe trecerea de pietoni.vea 20-30 km /h alcool 0,aveam soarele in ochi si mascat de alta masina care venea din contrasens.Persoana s-a ... (vezi toată discuția)
Constituire dosar penal Bazuga1997 Bazuga1997 Buna ziua! Am varsta de 20 de ani,iar acum șapte luni am fost intr-un club,la un moment dat sa împins unu în mine iar mai apoi m-am bruscat,moment în care ... (vezi toată discuția)
Parasirea locului accidentului a soferului moisaluminita moisaluminita buna ziua,am fost accidentata la un colt de cladire(mergeam sa-mi iau copilul de la scoala) unde un sofer a virat in loc la dreapta si cu spatele masinii m-a ... (vezi toată discuția)