avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Activitate vny

Activitate vny

cum putem afla calea de urmat pentruintrarea in posesia mosteniri
De catre cine poate fi facuta? Si ce valoarea are ea? in cit timp se poate face de la data decedarii unei persoane?
in anul 2000 bunicii mei au facut un contract de intretinere cu fratele mamei cel mislociu dar fara stirea celorlalti frati,dupa o perioada de timp bunicii sau hotarit sa anuleze acest contract deoarece nu isi indeplinea indatoririle unchiul meu mai mult nici nu ii mai vizita.anuntindu-l bunicii despre decizia luata el ia amenintat ca daca indrasnesc sa faca asa ceva le da foc la casa bunicii temindu-se de amenintari in cele din urma au renuntat dar unchiul meu neoprindu-se aici si a inceput sa ii transmita mamei mele amenintari prin cunoscutii ca ii rupe picioarele cind o intilneste acuzind ca ea este cauza pentru care bunicii vreau sa anuleze acest contract negindindu-se ca el este singurul vinovat deoarece nu respecta-se ce a promis in acel contract.Vreau sa precizez ca sotia lui din anul 2005n nu si- mai vizitat socrii.El simtindu-se oarecum amenintat ca ar putea pierde acel contract merge si intabuleaza casa pe numele lui girind-o in cele din urma in banca.In data de 8 iunie anul curent bunica mea a decedat ramanind doar bunicul luandul la el sub pretextul ca il duce sa faca baie si nu la mai dus inapoi bunicul spunindu-i ca partea lui de mostenire i-o da mamei mele.Va rog sa imi spuneti ce sanse avem sa isi recapete mama drepturile ei si ce trebuie sa facem va multumesc anticipat!